Hoe maak ik mijn beautyblender schoon

Geplaatst op: 14.01.2021

Angela Loy is o. In andere talen English: Clean a Beauty Blender.

Iedere beautyliefhebber weet dat de beautyblender zowel een vloek als een zegen is. Hoe beautyblender schoonmaken? Harper's Bazaars magische winternummer is te koop! Knijp er twee of drie keer in met je hand en laat de spons dan ongeveer een half uur weken. Wil jij ook je BeautyBlender schoonmaken?

This content is created and maintained by a third party, tourists and immigrants. Het resultaat: een vlekvrije en superschone make-up spons, hoe maak ik mijn beautyblender schoon. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan fouten.

Alle make-upresten in de buurt van het oppervlak van de spons zouden er nu ook uitgespoeld moeten worden. Door de spons te steriliseren zul je alleen de bacterin doden. Wij gebruiken cookies om jou te kunnen verzekeren van de best mogelijke ervaring op onze website?

Ontvang make-up en beauty tips per e-mail:.
  • Je moet dit vooral doen als je je make-upspons dagelijks gebruikt.
  • Rol de spons vervolgens over schone en droge vellen keukenpapier om hem verder te laten drogen. Over dit artikel.

Beautyblender schoonmaken

Je Beautyblender is weer gereed om jou een flawless face te geven. Zo wordt de Beautyblender weer gereed gemaakt voor het volgende gebruik. Ook heb ik het privacybeleid gelezen. De spons zal na het verwarmen in de magnetron waarschijnlijk erg heet zijn en het wachten is voornamelijk bedoeld voor je eigen veiligheid. Bij dagelijks gebruik verandert je beautyblender binnen een mum van tijd in een bacteriebommetje , en die breng je vast liever niet in contact met je gezicht.

  • Zorg er wel voor dat je voorzichtig genoeg bent zodat de spons niet vervormt en het materiaal niet scheurt. Spoel hem even uit en de beautyblender zou er een stuk schoner uit moeten zien.
  • Ja Nee. Volg ons.

Medeauteur door Melissa Maker. Jij bent als eerste op de hoogte. Je moet dit vooral doen als je je make-upspons dagelijks gebruikt. Ontvang make-up en beauty tips per e-mail:. Tekst:  Marielouise Hofhuis.

Lees Interacties

Het belangrijkste ingrediënt die de cleanser bevat is kokosnootextract. Alleen is het vaak niet zo aangenaam om die items schoon te maken. Doordat de spons de vorm van een eitje heeft, kan je de brede kant gebruiken voor grotere oppervlakten zoals je voorhoofd en de kleine kant voor moeilijk bereikbare plekjes zoals de zijkant van je neus.

Eline Hi, hoe maak ik mijn beautyblender schoon, ik ben Eline en werkzaam als online marketeer bij Plein. Leg de spons in een kom met water. Het kan zijn dat hij nog niet helemaal schoon is. Spoel de spons uit onder de warme kraan terwijl je er nog steeds in cirkels mee over je handpalm schrobt. Want geloof ons, je wil niet weten wat voor dingen er in groeien als eindhoven philips stadion parkeren het niet doet.

In de magnetron

Reageer op artikel:. Stuur een e-mail aan info macblogster. Gerelateerde berichten. Het lijkt erop dat mijn make-up spons minder product opzuigt en zachter is in gebruik. Rol de spons vervolgens over schone en droge vellen keukenpapier om hem verder te laten drogen.

Wrijf met de spons over je handpalm. De laatste is voornamelijk bedoeld om vlekken uit je Beautyblender te halen, dus echt helemaal schoon wordt hij er niet van.

Mijn blog bevat affiliate links! De spons zal na het verwarmen in de magnetron hoe beveilig ik mijn wifi netwerk erg heet zijn en het wachten is voornamelijk bedoeld voor je hoe maak ik mijn beautyblender schoon veiligheid.

Spoel je make-uptool uit als het water afgekoeld is. Het lijkt erop dat je notificaties geblokkeerd hebt voor flair. De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Lees ook. Type zoekwoorden.

Maak je geen zorgen als de spons een beetje uitzet of als er een beetje rook afkomt. Ik ga ermee akkoord dat ik wekelijks e-mails ontvang met tips.

Want geloof ons, je wil niet weten wat voor dingen er in groeien als je het niet doet. Wanneer de spons te veel 'viezigheid' heeft opgenomen, neemt de spons minder foundation op waardoor de vloeistoffen minder egaal verdeeld worden over het gezicht.

Tot nu, want er is een hack. Zet de onafgedekte kom in de magnetron en verwarm de spons 30 seconden lang op de hoogste stand. Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.