Hoe verwijder ik volgers op twitter

Geplaatst op: 08.02.2021

Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Methode 1 van

Türkçe: Twitter'da Takipçi Nasıl Silinir. Gerelateerde artikelen. Het voordeel van volgers is dat je een privé gesprek met hen kunt starten. Lees ook: Tip: zo verwijder je je Facebook-account op je smartphone. Wat zijn volgers op Twitter? Om je Twitter-account te verwijderen, volg je onderstaande stappen.

Integendeel zou ik denken.

Over ons Categorien. Ga naar je Twitterpagina! Integendeel zou ik denken. Klik op blokkeren. Abonnementen met toestel Losse toestellen. Hun updates zijn op de tijdlijn van jouw startpagina zichtbaar.

De persoon in kwestie is nu geblokkeerd.
  • Spotlight: Twitter.
  • Beste smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Weet jij het antwoord?

Het kan ook zijn dat je jouw tweets niet met bepaalde personen wilt delen. Het is me nu eindelijk gelukt om sommige van mijn volgers op Twitter te verwijderen! Ga naar je Twitterpagina. En dan het zelfde antwoord: u wilt uw volgers blokkeren maar blijft zelf wel volgen? Vrijdagmiddag is daar ieman

Nadat je tijd erop zit blokkeert de app en moet je een dag wachten voor je weer kunt tweeten. Ting Vit: Xa ngi theo di trn Twitter. Geblokkeerde gebruikers zullen op Twitter op geen enkele manier hoe verwijder ik volgers op twitter met je op kunnen nemen. Niet aanwezig kunnen zijn bij zwemles: contributie terugeisen. Klik bij de volger in kwestie op de knop 'Meer gebruikersopties'. Het duurt doorgaans een paar dagen voordat de zoekmachine je gewiste account niet langer toont.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Over dit artikel. Dit doe je door het beveiligen van je account:. Ik ben 82 jaar en heb -zoals jullie nu wel merken- problemen met dit soort zaken.

Vergelijk abonnementen en toestellen. Men is bezig geweest met een veer. Klik op de optie 'Volgend'. Dit doe je door het beveiligen van je account:.

Ga naar je Twitterpagina.

Populair in Computers & Telefonie

Dus u wilt anderen stiekem volgen? Español: eliminar seguidores en Twitter. Tik in het pop-upmenu dat verschijnt op 'Deblokkeer'. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.

Om deze te verwijderen kun je eventueel contact opnemen met Google en hen uitleggen waarom de berichtjes sneller offline moeten. Over ons Categorien. Ik heb begrepen dat ik niet de enige ben met dit probleem. Mogelijk ontvang je nu wel wat vaker verzoeken van mensen die jou willen volgen. Opnieuw mijn vraag, hoe verwijder ik volgers op twitter, antwoorden en lijsten bekijken. Helaas: verwijderen van Twitter volgers is niet mogelijk zonder deze gelijk te blokkeren.

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

Je Twitter-gegevens downloaden

Met een afgeschermd account zien niet-volgers ook jouw contactenlijst niet meer. Van bijv. Plaats je een openbare tweet?

Wat zijn volgers op Twitter. Bedankt voor het terugmelden. Misschien is het een idee om een cursus te volgen om omgaan met internet te leren.