How i met your mother quiz playbuzz

Geplaatst op: 07.02.2021

Ted Mosby Donatello is de nerd van de Ninja Turtles, hij is een intelligente schildpad die onderneemt en iets wil bereiken. Net zoals Raphael, is zijn persoonlijkheid sarcastisch en woest en dat leidt vaak tot problemen bij Sherloch en Mycroft.

Michelangelo is naast zijn rustig en romantische ziel ook een losbol, maar dan wel op een ander vlak.

Ross G eller is net zoals Ninja Turtel Donatello de nerd van de groep. Phoebe Buffay  komt overeen met Michelangelo omdat ze het meest gekke personage is.

Van links naar rechts: Marcel, Rebekah, Nicklaus en Elijah Rebekah Michaelson De enige vrouw in de Michaelson familie die ambitieus blijft in de zoektocht naar de ware liefde. Beide figuren zijn filosofisch aangelegd, intelligent en gaan voor hun droom. Door haar groot charisma komt iedereen haar om hulp vragen.

Elijah Michaelson. Als tweede personage Felicity Smoak. Phoebe is net zoals Michelangelo de meest gekke en losbollige van de groep. Genieten van het leven doet Barney zeker net zoals ook Turtle Michelangelo doet. Elijah Michaelson.

  • Ze kunnen uren in een boek verdwijnen en willen steeds meer weten. Ted leeft voor de architectuur en zal gedurende heel de serie alles ondernemen om een succesvolle architect te worden.
  • Robin heeft een speels en sportief karakter net als Turtle Michelangelo.

Berichtnavigatie

Ted leeft voor de architectuur en zal gedurende heel de serie alles ondernemen om een succesvolle architect te worden. Hij is het gevoeligste personage, het lijkt alsof hij alles erg persoonlijk opvat. De leider van de familie Michaelson. Alle twee komen ze over als de meest volwassen persoon in hun serie.

Lily is een snel opvliegend iemand. Uiteindelijk zet ze altijd door tot het einde. Allebei op hun eigen humoristische manier.

Stefan is degene die op de achtergrond blijft tot er problemen van anderen zijn die hij kan oplossen. Monica Geller kan vergeleken worden met Ninja Turtel Leonardo.

Joey Trib biani  en Ninja Turtel Michelangelo hebben gelijkenissen. Michelangelo is ook een romantisch iemand, hij is how i met your mother quiz playbuzz intelligente schildpad die onderneemt en iets wil bereiken? Alle twee komen ze over als de meest volwassen persoon in hun serie.

Nicklaus Michaelson De leider van de familie Michaelson.

Straatdagblad

Ze zijn beide de intelligenste van de groep. Raphael is de grappige van het team, net zoals Joey uit Friends je constant laat lachen. Marcel is als een zoon voor Nicklaus, hij heeft hem dan ook opgevoed.

Monica is gekend voor haar perfectionisme, haar competitiviteit en haar bazigheid. Lily Aldrin Lily is een snel opvliegend iemand. Lily Aldrin.

Daardoor kan hij alle lees: vele moordzaken oplossen die de lokale politie niet kan. Hij lijkt zeer verlegen over te komen omdat hij luistert naar Nicklaus.

Fabiola trakteert wederom random mensen met haar geboorte kostuum

Net zoals Leonardo kent Oliver geen vrees. Barney Stinson Barney is de losbol van de groep. Als tweede personage Felicity Smoak. Genieten van het leven doet Barney zeker net zoals ook Turtle Michelangelo doet. Ze kan erg goed overweg met hacken en computers.

  • Hij is het gevoeligste personage, het lijkt alsof hij alles erg persoonlijk opvat.
  • Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.
  • Dit komt overeen met de ninja turtle Michelangelo die net als Laurel erg roekeloos lijkt.
  • Lily Aldrin Lily is een snel opvliegend iemand.

De enige vrouw in de Michaelson familie die ambitieus blijft in de zoektocht naar de ware liefde! Hij begaat moorden om zijn familie te redden en is zeer kwetsbaar. Ze zijn beide de intelligenste van de groep. Ross G eller is net zoals Ninja Turtel Donatello de nerd van de groep. Daardoor kan hij alle lees: vele dance dance dance finale live stream oplossen die de lokale politie niet kan.

Hij doet alles om te krijgen wat hij wil inclusief vermoorden wie er in zijn weg staatrustig en toch een losbol, how i met your mother quiz playbuzz. Caroline is bloed net als de ninja turtle Raphael.

Mycroft Holmes, de broer van Sherlock, en turtle Leonardo hebben gemeen dat ze beide graag de leiding nemen. Genieten van het leven doet Barney zeker net zoals ook Turtle Michelangelo doet. Als derde vergelijkbare personage met de Ninja Turtles hebben we Laurel Lance.

Hij begaat moorden om zijn familie te redden en is zeer kwetsbaar. Phoebe Buffay  komt overeen met Michelangelo omdat ze het meest gekke personage is. Ik zal vier personages vergelijken met de turtles.