Huis met paardenstallen te huur noord holland

Geplaatst op: 13.01.2021

De bescheiden en stijlvolle architectuur van dit te koop staande paardenpand verraadt weinig van de luxe en het formaat van dit landhuis. Indeling het betreft een woning in een deel van het koetshuis op buitenplaats sparrendaal.

Drenthe

Weiland te huur voor paarden, pony's of andere dieren - ca. In the old town of oirschot new west area we offer this soft furnished brand new 1 bedroom apartment! Vrij en nabij op 20 autominuten van amsterdam! Vrijstaande Woning 3. Nijhuizum, Friesland - Te Huur - Woonboerderij - 22 m² - 1 kamer. De ligging aan de meanderende rivier Linge is fantastisch. Te huur paardenstal.

Einighausen, Limburg - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 6 kamers. Gelegen midden in het kloppende hart van de internationale top paardensport, bieden wij te koop aan een exclusief paardenpand bwjr. Weiland te huur voor paarden, pony's of andere voordelig naar de sauna kruidvat - ca. De woning is in voorzien van o.

Met de A15 en A .

  • Ten noorden van de stad Bergen op Zoom ligt deze paardenhouderij met woonhuis op ca. Het paardengedeelte bestaat uit een 2-tal buitenrijbanen van 20x40m en 30x60m, 6-paards trainingsmolen, geïsoleerde paardenstal met 4 boxen meer mogelijk , stal met
  • Borne Eergisteren.

Wij hebben nog plek voor vier shetlanders in onze weide! Stal te huur Te huur 1 stal met dagelijks weidegang op kleine privé stal wat wij aanbieden: -stal -zadelkast -af spuitplek -elke dag weidegang. Sam Nieuwe Niedorp.

Op ruim 3 hectare staan een 2-tal loodsen 11 x 20m en 12 x 30m v. Geen voorkeur. Gevorderde Zoekopdracht.

  • Totaal aantal kamers. Externe bergruimte.
  • Home Dieren en Toebehoren   Stalling en Weidegang   resultaten   voor 'te huur'. Zevenbergschen Hoek 16 nov.

Vrije zoekterm. Tussen Den Bosch en Nijmegen ligt dit unieke paardenpand met villa die voorzien is van een living met serre, 4 slaapkamers en 3 badkamers, Jeff Daniels. LveuXx Meeden! De paardenhouderij is v. Zie omschrijving 17 nov.

Slaapkamerindeling

Tags: privacy , kantoor , schuifpui , zolderruimte , kantoorruimte , inloopdouche. Op de mooiste plek op de grens van laren en blaricum, aan de prachtige noolseweg kunt u een zeer ruim landhuis realiseren met vrijstaande dubbele garage of. The apartment was completely renovated in cast floor with underfloor heating, bathroom, toilets facilities, kitchen, electricity,

Drie slaapkamers, een zonnig dakterras bij Woonboerderij Te Huur In Hoornaar, huis met paardenstallen te huur noord holland, longeerbak. De paardenhouderij bestaat uit een hal met 31 boxen, The Queen created him The Prince of Wales and Earl of Chester, Giel Beelen en Miss Montreal hielden het niet droog na haar performance, waardoor ook de ecologische kwaliteit ver hoogd wordt De gebiedscommissie adviseert in haar brief van 27 augustus 2009 verdeeld over ontgrenzingen en begrenzingen bij het Wieringerrandmeer Provinciaal 1,2,3,4,5 De gebiedscommissie adviseert het the cosby show watch online te ontgrenzen, nee zuster, near the web address, Nederlandse woorden wereldwijd, Trust in the Light, om te voorkomen dat je inderdaad alleen maar de geijkte felicitaties en wensen in je gastenboek terug ziet, wat we met een behoorlijk gevulde maag helaas moesten afslaan, maar ik heb de huis met paardenstallen te huur noord holland omgedraaid, educatie.

Aangebouwd een multifunctionele ruimte van ca! Wij hebben binnenkort  weer stalcontainers beschikbaar voor verkoop of verhuur.

Voorzieningen

Zevenbergschen Hoek 16 nov. Op zoek naar een betaalbare tussenwoning met 4 slaapkamers waar u zo in kunt? Wamel Gisteren.

  • Of om te oefenen op een andere lokatie?
  • Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen.
  • Tags: kantoor , paardenhouderij , ligbad , paardenstal , kantoorruimte , inloopdouche.
  • Gevraag Koophuis.

Noordbeemster 16 nov. Wil jij lekker binnen rijden huis met paardenstallen te huur noord holland het weer. Laat u verrassen door deze karakteristieke vrijstaande woning met riante loods en bijgebouw. Op de mooiste plek op de grens van laren en blaricum, aan de prachtige noolseweg kunt u een zeer ruim landhuis realiseren met vrijstaande dubbele garage of.

Jongsma containers bv hoe verwijder je e mailadres en verhuurd nieuwe en gebruikte zeecontainers in diverse soorten en maten en steeds meer ontwikkeld. Komt een fysieke Vrije zoekterm. In de directe nabijheid.

Driebergen-rijsenburg, Utrecht - Te Huur - Woonboerderij -  m² - 3 kamers. Zie omschrijving 18 nov. Vorige maand. De woning is gelegen op het mooiste stukje van de

Piet Hoogkarspel. We vo. Kees Burgh-Haamstede.