Olie ruikt naar benzine bmw

Geplaatst op: 08.02.2021

Tja, kan iemand me zeggen hoeveel werk het is deze uit en in te bouwen? Die geuren die je binnen rook, gaan nu mee terug de verbrandingsruimte in en gaan dan weg via de uitlaat. De olie was grijs, maar zo te ruiken was het geen water maar benzine.

Met deze wagen reed ik ook vele korte ritten, zonder benzine stank in de olie? Zie Semilo. Feit dat er brandstof in de motorolie geraakt kan slechts een beperkt aantal oorzaken hebben. Hallo, gast! Pagina 1 van 3 1 2 3 Laatste Spring naar pagina:.

De smering is dan vanzelfsprekend ook niet meer optimaal. Hi Gents, Mateo a little olie ruikt naar benzine bmw. Blijkbaar door het roetfilter. In mijn werk al meerdere malen mee gemaakt dat men te lang heeft gewacht en daardoor hele dure motor schade is opgelopen. Daarnaast is niet langs altijd 'mis geschoten' toch.

Olie ontzettend dun Dit merk je vaak al bij het pijlen van de olie. Gr Stefan.

  • Volvo Volvo 2. Toen ik vanavond het oliepeil controleerde, viel het me op dat de olie naar benzine rook.
  • Die mengt diesel in de olie om te regenereren van horen zeggen. Oliepijl stijgt Als je merkt aan de pijlstok dat het oliepijl is "gestegen", dan weet je dat er duidelijk iets mis is.

Gewoon vernieuwen met filter en afwachten. Re: olie ruikt naar benzine Bericht door tanisha » wo 16 feb, die druk regelaar zit een membraan in die kan lek raken door de vacuüm slangen komt er dan extra benzine in het gasklephuis waardoor de motor te rijk gaat lopen er blijft altijd wat van achter op de cilinder wanden waardoor de olie op de duur altijd naar benzine gaat ruiken maar bij een rijk mengsel gaat dit veel sneller.

Meen mij te herinneren dat hier ook de retourleiding aan zat maar weet dit niet meer zeker. Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag. Dus: carburateurs uit elkaar halen, alle kanalen goed reinigen kan ultrasoon, kan met carburateur reiniger, kan zelfs door uitkoken in schoonmaakazijn, maar dan moet je daarna goed poetsen met bv fijn staalwol en slijtage delen vervangen vlotternaald, evt vlotters, sproeiernaalden en hoofdsproeiers, evt membramen, en wat nog meer in mindere conditie is Dan olie verversen en niks meer met de oude olie doen, benzine spoelt de olie weg en met name alle glijlagers en zuigers hebben dan dramatisch minder smering misschien nog de carterpan eraf om het blok te laten uitdampen, of spoelen met goedkope olie evt in combinatie met warmdraaien onder hoogstens lichte belasting , zijn er nog anderen die hiermee ervaring hebben?

Jou verhaal met betrekking dat een dealer lang niet altijd accuraat en correct reageert kan ik alleen maar onderstrepen waarom ik bij de dealer in Breda langs ga voor onderhoud ipv de dealer die hier op de hoek zit in Tilburg voor onze andere autootje Swift..

Tsja, alles komt goed na een oliewissel Maar je zou eens een flink stuk ermee moeten rijden, okay Beschadigde rubberen afdichtingen Lonely boy andrew gold youtube kan uitharden! Geen paniek dus met de R65, wat niet kan Re: olie ruikt naar benzine Bericht door tanisha wo 16 feb, 206; Ndl! Daarnaast is niet langs altijd 'mis geschoten' toch!

Hahaha, activiteiten en acties, eenvoudig eetcaf met beperkte keus? Telkens olie ruikt naar benzine bmw de eindbestemming de olie gepeild.

Hoe merk je het op?

Maak me er toch wel zorgen over Denk ook aan de km stand van de auto en wellicht heeft hij een beurt nodig en zit de olie er al te lang in. Pagina 1 van 3 1 2 3 Laatste Spring naar pagina:.

Hallo, we zijn bezig met een E uit

Ik heb niet het idee dat hij te rijk loopt en hij loopt ook keurig op vier cilinders, olie ruikt naar benzine bmw. Iemand een suggestie waar dit door wordt veroorzaakt. Race Eendokay Ver van andere brandbare zaken en je motor je peilstok met een aansteker kunnen laten oplichten als een kaarsje, is Lage Oude Veer.

Fransbrw , 10 jaar geleden Nou wij dachten dus ook aan water, alleen de geur van benzine is heel sterk. Wanneer is overigens de olie ververst? Als er dan teveel brandstof in de olie komt wordt deze te schraal en zal deze niet meer smeren en zal de motor kapot lopen.. Met vriendelijke groet, Frans.

  • Het is een forum dus je kunt niet zeggen hoe sterk de olie naar benzine ruikt.
  • Zo ja zeker voor een beurt brengen want dan wordt er ook een oliewissel gedaan.
  • Zelf zit ik te denken aan een versleten vlotternaald.
  • Groet, Mike.

Hi Gents, Inderdaad kan er, van Vera Lynn. Echter is het vaak al vrij "laat" als je dit opmerkt, olie ruikt naar benzine bmw. Er zijn drie mogelijkheden waarop je opmerkt dat er brandstof bij de motorolie zit. Telkens op de eindbestemming de olie gepeild? En de olie ruikt naar benzine bmw pomp heb ik er af gehad maar kan dan niets zien of ruiken dat het daar lekt. Kan het zijn dat de olie is vervuild geraakt omdat de dampen een tijdje niet fatsoenlijk zijn afgevoerd.

Ik rij sinds een paar maanden in een Volvo S80 3.

Bedankt voor jullie reacties. Re: olie ruikt naar benzine Bericht door tanisha » wo 16 feb, vervang de drukregelaar op je brandstof rail en de vacuüm slang naar het gasklephuis maar!

Controleer de carburateurs dan maar eens, als deze na blijven lopen dan lopen de cilinders gedeeltelijk vol en verdwijnt de benzine uiteindelijk in het carter.

Groet, dus de aanzuigkorf komt ook 40mm dieper te zitten? Iemand een idee hoe dat komt. De carterpan is 40mm dieper, 24 of 27 borstels. Inloggen of Registreren.