Restaurant petrus hilvarenbeek menukaart

Geplaatst op: 25.11.2020

Heeft dit hotel een volledige bar? Dat alles met een goed glas wijn maakt het weer tot een geweldige avond, Jammer dat het niet zo druk was als anders??

O ja, er zat ook een kommetje frites bij die we met zijn drieen moesten delen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Community Hoe was jouw ervaring? En zeer goed en heerlijk eten. Restaurant is nog even netjes als al die jaren terug. Voor zaken zowel gelogeerd als gegeten.

Maar dat betekent niet dat je niet van onze gerechten kunt genieten. Vanaf deze bushalte is het nog maar 5 minuten lopen naar Bij Petrus. Uiteraard kunt u direct  contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken.

Heel veel geweest de afgelopen jaren, maar we waren nu minder enthousiast: bijbetalen voor de frietjes en kogelbiefstuk niet mals en zeebaars niet lekker, restaurant petrus hilvarenbeek menukaart. Het was in alle opzichten goedkope tweedehands fietsen breda.

Spare-ribs echt een aanrader!

Nederlands Zeer goede kwaliteit maar niet voor iedereen in het gezelschap de favoriete keuze lees de kids. Schrijf een beoordeling. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Beoordelingen filteren. Heel fijn dat we welkom waren want we waren met een groep van 16 personen, zonder te reserveren.

Afgelopen week voor het eerst in jaren gegeten hier. Afgelopen zaterdag weer geweldig genoten bij Petrus. Goede sfeer met een vlotte, voor 24euro. Bediening heel attent en luisteren goed naar je wensen.

Een beetje eten op je bord met de nadruk op beetje, vriendelijke bediening. De uitgebreide keuze restaurant petrus hilvarenbeek menukaart de vis en vlees gerechten beloofde veel.

Openingstijden

Het is zomer bij "Het Landgoed" Met een heerlijk ruim terras en veel speelgelegenheid voor de kinderen is het Landgoed een fijne plek om met het gehele gezin te vertoeven. Wil jij meer info? Zitruimte 60 zitplaatsen. C van Opijnen 33 punten.

Wederom heerlijk gegeten. Jacqueline en Ton! Wil je liever wat vlotter dineren of heb je zin in een snelle lunch. Wat voelen wij ons afgezet door deze zaak. Super lekker en ruim voldoende en zeer gezellig. Ons kerstmenu.

Restaurant

Duur voor wat je krijgt. Khanh Ky B. Ook dat kan bij Bij Petrus! Wij zorgen ervoor dat je in een veilige omgeving kunt genieten van een ontspannen avondje uit.

Beoordelingen filteren. U vindt Bij Petrus in de historische poort aan uw rechterhand. Als je van huis bent is het fijn om je welkom te voelen. Van mij mogen ze restaurant petrus hilvarenbeek menukaart welkomstdrankje zelf opdrinken, de volgende keer ga ik wel naar een ander, want door het kleine aantal zijn ze waarschijnlijk zo verkocht. De uitgebreide keuze tussen de vis en vlees gerechten beloofde veel.

Drie vacum Plaats recensie.

Hoe was jouw ervaring?

Met een heerlijk ruim terras en veel speelgelegenheid voor de kinderen is het Landgoed een fijne plek om met het gehele gezin te vertoeven.

Wil je liever wat vlotter dineren of heb je zin in een snelle lunch? Ons kerstmenu.

Een beetje eten op je bord met de nadruk op beetje, voor 24euro. Goede sfeer met een vlotte, vriendelijke bediening. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.