Routeplanner fiets met spraak

Geplaatst op: 08.02.2021

De Route. Wij voegen iedere dag nieuwe routes en afstapmomenten toe waardoor je altijd weer verrast wordt met nieuwe ervaringen.

Het maakt voor deze app niet uit of je door de stad naar je werk fietst, de natuur in je omgeving ontdekt of aan wielrennen doet. Een route zoeken kan op locatie of op thema landelijk, culinair, cultureel etc. Routes kun je via GPS narijden. Via de Strava app houd je je fietstochten bij en krijg je uitgebreid inzicht in de prestaties. Automatisch worden het tempo, helling en snelheid bijgehouden en na afloop zie je precies hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens die mooie fietsroute.

Je kunt fietsroutes voorzien van Fietslabels om ze handig in te delen in groepen. Ook kan je ervoor kiezen om routes te plannen langs zoveel mogelijk natuur of autoluwe wegen.

Je zoekt een route door in te voeren van waar naar waar je wilt, natuurroute etc, leuk. We hebben de gebruikersinterface verbeterd.

De kompasfunctie zorgt er nu voor dat je nog eenvoudiger naar deze punten toe kunt fietsen zonder je zorgen te hoeven maken! Aantal bestaande routes is onbekend, routeplanner fiets met spraak. Ontvang onderweg een melding routeplanner fiets met spraak er een afstapmoment in de buurt is en laat je leiden door het slimme kompas. Ook in deze app kun je vooraf de route uittekenen en opslaan.

De knooppunten vormen samen een netwerk van de mooiste fietspaden en autoluwe wegen van Nederland.

Dag fietskaart, hallo Fietsroute App

Alle functies: Interactieve routeplanner voor de recreatieve fietser die op basis van je locatie alle knooppunten in je directe omgeving toont waarmee je je eigen fietsroutes kunt plannen en fietsen.

Nodig dan je eigen Fietsvrienden uit en deel je routes alleen met je Fietsvrienden. Naast al deze mogelijkheden voorziet de Fietsknoop fietsapp je van het laatste weer en kun je je routes delen via sociale media als Facebook en Twitter. De meedraaiende kaart met kompasnaald maakt het nu nog makkelijker om je te oriënteren! Door een gebied vooraf offline op te slaan weet je zeker dat je geen onverwachte kosten maakt. Let op: Voortdurend gebruik van de GPS in de achtergrond kan behoorlijk invloed hebben op je batterij verbruik.

Veel praktische informatie mogelijk, dat moet je via het menu aanzetten.

  • Navigatie gaat via een kaart met knooppunten en hun onderlinge afstanden of via een overzicht van de knooppunten. De app geeft tips voor tussenstops, locaties van oplaadpalen voor elektrische fietsen en rustpunten.
  • Ontvang onderweg een melding als er een afstapmoment in de buurt is en laat je leiden door het slimme kompas. Je kunt fietsroutes voorzien van Fietslabels om ze handig in te delen in groepen.

DroidApp zocht de beste fiets apps voor Android. Fietsknoop: De fietsroute app voor op de fiets met alle boterham met pindakaas kcal in heel Nederland, Belgi en de grensstreek van Duitsland. Test elektrische fietsen De beste Alle testresultaten Routeplanner fiets met spraak indruk nieuwste fietsen.

De routeplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je fietsroute en daarbij een gedetailleerde kaart, routeplanner fiets met spraak. Tussen de  fietsknooppunten  door ontvang je geen informatie, hoewel je natuurlijk altijd even op je scherm kunt kijken of je nog op de juiste route zit.

Account Options

Bij de fietsroutes staat ook hoe lang je ongeveer aan het fietsen bent en wat de verwachte aankomsttijd is. De gevonden routes staan in een lijst of kaart. Ieder knooppunt heeft zijn eigen nummer.

De knooppunten vormen samen een netwerk van de mooiste fietspaden en autoluwe wegen van Nederland. Daarnaast kan routeplanner fiets met spraak overweg met veel fitnesstrackers en Android Wear watches. Nederland is het land van fietsen en ook voor op de fiets zijn steeds meer apps te vinden.

De kaart beweegt na het inschakelen van deze functie mee met je rijrichting. De toppling goliath kentucky brunch for sale routes staan in een lijst of kaart?

Lekker fietsen

GPS moet dan wel aanstaan. Ieder knooppunt heeft zijn eigen nummer. Fiets App. Mocht je toch per ongeluk van de route afgeweken zijn dan kun je heel eenvoudig weer terugfietsen, doordat je op de kaart in de App precies ziet waar je bent. Wist je dat je bij afstanden tot vier kilometer met de fiets meestal sneller bent dan met de auto?

  • Door de route offline te bewaren kun je ook zonder internet bundel de app gebruiken.
  • Zelf routes samenstellen is niet mogelijk.
  • Leer hoe het samenstellen van jouw persoonlijke fetsroute in zijn werk gaat.
  • Dit is alleen zonder de spraakondersteuning.

Ook het recreatieve fietsen kun je bijhouden in de Google Fit-app. Zelf routes samenstellen kan via de website, routeplanner fiets met spraak.

Met deze handige apps voor op de fiets kun je moeiteloos overal de weg vinden of juist je prestaties bijhouden? Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie op de fiets kan meenemen. De navigatie werkt via routeplanner fiets met spraak kaart met knooppunten en kan je ook vanaf je huis naar de route leiden.

Wij voegen iedere dag nieuwe routes en afstapmomenten toe waardoor je altijd weer verrast wordt met nieuwe ervaringen.

Met ons e-bike collectief fiets je voor een vast bedrag per maand?

5 beste fietsroute apps

Met een gratis Fietsknoop account kun je al je bewaarde routes op meerdere apparaten beheren en gebruiken. Je ziet niet snel waar de route zich bevindt. Je kunt je prestaties over een bepaalde periode vergelijken en ook je activiteiten delen met anderen.

Fietsroute plannen De routeplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je fietsroute en daarbij een gedetailleerde kaart. Je kunt je gebruikersaccount upgraden naar premium. We hebben kleine aanpassingen en verbeteringen aan de app doorgevoerd.