Star trek new series picard

Geplaatst op: 07.02.2021

Isa Briones. Ontdek series Zoek je een nieuwe serie? Jean-Luc Picard.

De acteurs zetten prima prestaties neer, maar het verhaal geeft niet de ruimte om echt veel de diepte in te gaan. Film1 VOD. De serie neemt alle tijd voor het introduceren van de gepensioneerde Starfleet-admiraal en zijn worstelingen met het verleden. De aanvankelijk onervaren en te snel oordelende Riker ontwikkelt zich vlot tot een gedegen commandant.

Er moeten nieuwe personages worden geïntroduceerd — niet allemaal even sterk — en oude personages worden bezocht, zoals William Riker en Deanna Troi Jonathan Frakes en Marina Sirtis uit The next generation.

Jean-Luc Picard.

De Klingons vormen een machtig imperium en zijn niet gebonden aan The Federation, star trek new series picard.

Path Thuis? Dit is ook waar het in Star Trek: Picard wat aan schort: de oude bekenden profiteren van jaren aan verhaal die de nieuwe personages niet hebben. Sinds houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Star Trek: Voyager. Meld mij aan.

De eerste aflevering opent meteen met een verwijzing naar All Good Things …, de laatste aflevering van The Next Generation uit
  • Alles over tv-series We hebben alle informatie over jouw favoriete tv-series.
  • Amazon Prime. De scène is haast psychedelisch, volstrekt origineel en werd technisch perfect uitgevoerd.

Productspecificaties

Serie van het jaar verkiezing poll actrices. Volg deze serie. André van 't Hof Als kind van de jaren 80 is André opgegroeid in videotheken. Ben weliswaar een grote fan van alles wat met Star Trek van doen heeft en dat zal misschien mijn beeld beïnvloeden maar dat neemt niet weg dat ik aangenaam verrast ben.

William Riker Commander, gespeeld door Jonathan Frakes. Daniel Warmoeskerken. Dat wil zeggen: het was een groot succes!

Picard is moe gestreden en voelt zich onbeduidend. Path Thuis. Dan kan je naar jouw inbox gaan met de knoppen hieronder:. Door Jorrit van Broekhoven 1 maand geleden.

Star Trek: Enterprise. De menselijk ogende Data is de androde aan boord van het schip.

Dit zijn de populair­ste draadloze koptele­foons

We zien veel herkenbaars, maar toch voelt het alsof de utopie van vijfentwintig jaar geleden aan het afbrokkelen is. Recensies 3. Dit leidt geregeld tot de nodige komische situaties.

Er zit vast eentje tussen de meer dan Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Toon alle berichten. De meer formele Star trek new series picard is een ervaren leider en een echte bruggenbouwer. Toch heeft Picard ook sterke punten. Het personage Raffi Michelle Hurd Ash vs!

Staat de USS Enterprise-D centraal in Picard?

Autonoom recensie — Nederlandse sciencefiction met unieke concepten Daniel Warmoeskerken. Toch heeft Picard ook sterke punten. Dat wil zeggen: het was een groot succes! Met zijn Romulaanse huishouding kijkt hij uit over zijn wijngaard in Frankrijk. Daniel Warmoeskerken.

Recente artikelen. Zijn kinderlijke directheid zorgt voor wat komische elementen. Lees meer Modern Myths-recensies. Dit bleek goed voor zijn carrire want later werd hij Chief of Operations op het ruimtestation Deep Space Nine. Picard is moe gestreden en voelt zich onbeduidend.

The Boys Seizoen 2 recensie - Allesbehalve subtiel precies wat we willen. Selecteer je streamingdiensten.

Jalvin en het rijm van de Wold winactie — win een magisch Dizary goodiepakket! Na enkele jaren vertrekt Wesley naar de Starfleet academie om de officiersopleiding te volgen. Films en series met.

Films en series met. De meer formele Picard is een ervaren leider en een echte bruggenbouwer.