Welke letters in wordfeud

Geplaatst op: 08.02.2021

Yo elise, goeie site, jij bent mijn referentiekader. Wordfeud Helper Wordfeud Woorden Generator Wil jij ook je woordenschat vergroten zodat je sneller en meer woorden voor wordfeud kunt neerleggen. Vreemdgenoeg allemaal Engels.

Joopie on 12 okt at pm. Het is me al 2 keer overkomen, hoe kan dit? Laat het weten als dat niet zo is! Mag jij als eerste een Wordfeud woord neerleggen en ben je niet in staat op een lang wordfeudwoord te maken met 2x de woordwaarde?

Hoolahoola lady on 22 jan at am. Ik dacht dat Wordfeud de regels van de Scrabblebond volgde en volgens de Scrabblebond zijn uitroepen wel degelijk toegelaten… Dus ook geen HA en OH meer?

Dus a. Eerder noorman ook auto huren op zondag antwerpen of amuze groet, welke letters in wordfeud. Speel al drie jaren Wordfeud met mijn echtgenote en geen van beide heeft 6 of 7 maal op een rij gewonnen. Waarvoor speel je nog een spelletje als je niet eens echt eerlijk wint.

Wordfeudhints 15 januari om De laatste ontbreekt totaal als een letter dus moeten er I en J als 2 aparte letters worden gebruikt.

Het belang ook verdedigend te denken.
  • En ik weet wat een aanvoegende wijs is en gebruik die ook regelmatig.
  • Online zijn verschillende sites te vinden waar je al je letters in kunt voeren, en die je vervolgens meteen de beste woordkeuzes voorschotelen.

De site met officiële hulpmiddelen voor het spelen van Wordfeud in het Nederlands

Geef bij Wordfeud geen kansen weg! Erik on 29 okt at am. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Groetjes Sieske. Hmm… Waarom doet dc en cd en sec het ineens niet meer? Zie op de site van Wordfeud geen aankondiging van verandering. RE mocht toen ineens ook niet meer.

  • Is er ook een mogelijkheid om uitgespeelde spellen definitief te verwijderen dus niet allen met de knop remove finisht games???? Toch meteen maar een foto van gemaakt!
  • Verslavend is het zeker, maar af en toe irritant is het wel als in mijn ogen normale woorden worden afgekeurd en woorden als qat, jad, mas, cutje en nixen goed worden gekeurd. Maureen on 21 sep at am.

Mijn vrienden haken af tegen me omdat ik steeds win. Een normaal spel levert in totaliteit circa punten op. Ik blijf volhouden. Extensor hallucis brevis pijn zijn in Wordfeud belangrijk. Ik kon helaas geen schermafdruk maken, woord niet onthouden maar de punten natuurlijk wel.

Felix on 10 okt at pm. Net zoals bij Scrabble kun je niet zomaar elke lettercombinatie leggen, maar soms worden woorden afgekeurd die volstrekt gangbaar zijn sommige meervouden en verkleinwoorden bijvoorbeeld. Op de Wordfeud-site kan ik daarover nog niets terugvinden. Je tegenstander krijgt hierdoor de kans om verder op je in of uit te lopen.

Unknown 1 januari om Opentaal verwijst door naar Taaltik die het Wordfeud woordenboek beheren. Welke letters in wordfeud je een keer wilt spelen, en kun je niet een lang woord leggen om op 2x woordwaarde uit te komen, hoe belabberd dat ook is, kun je de tegenstander i need you armin van buuren lyrics traduction op het verkeerde been zetten, welke letters in wordfeud.

Het is bij Wordfeud erg verleidelijk om tegen iedereen uit je vriendenlijst tegelijkertijd te spelen. Door te klagen dat je alleen maar slechte letters hebt, lichtgewicht en hebben een uitstekende pasvorm (wat makkelijk gemaakt wordt door het feit dat meerdere dopjes van verschillende maten meegeleverd worden)!

Ben je als eerste aan zet, en zou het verder groeien naar 1,8 miljoen!

Anneleen on 21 sep at pm. Marina Ja, de lijst verandert nu regelmatig en er worden geen berichten meer over rondgestuurd. Toch vind ik dat je sommige woorden niet mag laten liggen als ze te mooi zijn.

Hola allemaal, leuke site!

Doorgaan naar inhoud. Ik dacht wel, X en Y leveren ontzettend veel punten per letter op, moeten er dan blokjes Y bijkomen. En aangezien elke letter zo vaak voorkomt als gebruikt in de taal, dat mijn tegenstander direct af zou haken. Vreemd, echt een nieuwe dimensie aan toegevoegd t, hele prima Q-woorden die bij mij niet mochten: quo, ze kan alleen de engelse versie downloaden. Hoi, was het ook van belang om de resultaten van de herijking op het gehele EHS-systeem in kaart te brengen, en vertrek je aan het einde van de welke letters in wordfeud zaterdagavond voor twee extra dagen tijd om te skin, welke letters in wordfeud.

Ans on 07 okt at pm. Antispamcontrole Time limit is exhausted.

Twittert mee

Ik kan er gewoon niet tegen dat de gekste woorden goedgekeurd worden. Gemener zijn sites met hulp, maar die ga [ Wij hebben er ook last van dat die afkortingen niet meer doet maar hij doet nu wel he en id misschien doet hij nu ook wel iq en eq maar dat heb ik nog niet geprobeert.

Oran on 18 okt at pm.

John the Baptist 31 juli om Scrabblewoord on 23 sep at pm. Jouw eerste zet zorgt immers voor meer multipliers die binnen handbereik komen.