De kunst van goed leven dobelli

Geplaatst op: 13.01.2021

De mentale vesting Jouw leven, jouw spelregels, jouw geluk. Twee jaar later volgde "De kunst van het verstandige handelen".

Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Ten eerste: "Leg een notitieboekje aan met als titel "Mijn grote zorgenboek" waarin je 10 minuten per dag alles opschrijft wat je bezighoudt. Bovendien is hij de oprichter van de website getAbstract, waar honderden samenvattingen van managementboeken te vinden zijn. Bestsellerauteur Rolf Dobelli buigt zich in zijn nieuwe boek De kunst van goed leven over deze vragen en verzamelt 52 inzichten die ons helpen om anders naar de wereld te kijken.

De zelfmedelijden-maalstroom

Samenvatting Op zoek naar de weg naar geluk. En om het geleerde gedrag dan aarzelend om te zetten in de praktijk. Waarom bestellen bij Scheltema. De gelofte 4. Neem er alleen in geval van je nood je toevlucht toe.

Omringd door idioten 12,

Klanten die dit item hebben gekocht, kochten ook

Maar ook hier beseft Dobelli dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Kaskoe haat spam. Het vijf-seconden-nee Als je bescheiden bent, leef je beter, heel veel beter. Dobelli beschrijft hoe je door dit mechanisme te herkennen, verlies in winst kunt veranderen.

  • De gelofte 4.
  • Is het beter om ongeluk proberen te vermijden in plaats van geluk na te streven?

Blijf op de hoogte Het laatste nieuws en aanbiedingen van Scheltema ontvangen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'. Het zijn steeds dezelfde zorgen die je kwellen. Daar staan een aantal vergelijkbare onnavolgbare gedragingen van het menselijk ras in.

Bij de kassa blijkt dat je nog maar n briefje hebt, het andere ben je onderweg kwijtgeraakt.

Specificaties

Het laatste nieuws en aanbiedingen van Scheltema ontvangen? Ruim een kwart van de Belgen is echter niet gelukkig, blijkt uit de eerste resultaten van het Nationaal Geluksonderzoek. Dobelli biedt een toolkit met spelregels en gedragsveranderingen die ons slimmer maken en in staat stellen betere beslissingen te nemen.

De foto's zijn zorgvuldig uitgekozen.

Populaire producten. Dobelli biedt een toolkit met spelregels en gedragsveranderingen die ons slimmer maken en in staat stellen betere beslissingen te nemen? De competentiecirkel Met volle aandacht werk doen dat je volledig in beslag neemt, door bijvoorbeeld een simpel besluit als altijd nee zeggen tegen een dessert. Op zoek naar de weg naar geluk. Zou het niet beter zijn als we die mogelijkheden zouden beperken, is beter dan meditatie!

Samenvatting

Ruim een kwart van de Belgen is echter niet gelukkig, blijkt uit de eerste resultaten van het Nationaal Geluksonderzoek. Je kunt ze ook mentale vesting noemen; het stuk vrijheid dat nooit bestormd kan worden.

Technologie 20 jaar na de legendarische Nokia vergane glorie probeert het opnieuw met eigen smartphone.

  • Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL.
  • Gratis bezorging van al uw bestellingen.
  • De gevangenis van een goede reputatie
  • Is het beter om ongeluk proberen te vermijden in plaats van geluk na te streven?

Rolf Dobelli. Over de auteur. Een voorbeeld daarvan is de kunst van goed leven. Om in n ruk uit te lezen en daarna telkens weer stil te slaan bij je favoriete stukjes.

Terug naar boven. Toon meer Toon minder. Het boekt geeft energie, inspiratie en zelfreflectie.

Andere verkopers 2. Home   Boeken   De kunst van goed leven. The Art of the Good Life 1.

De auteur wil echter niet gezien worden als een "geluksgoeroe". Minder lezen maar uit principe dubbel Ten tweede : reageer niet op kleine schommelingen in je inkomen of vermogen.