Festival van de toekomst kerkrade

Geplaatst op: 08.02.2021

Via dit kanaal is 24 uur per dag en dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. En de kinderen kunnen die dagen gratis gebruik maken van de splinternieuwe speeltuin Heilust.

Zo worden er voldoende wandelroutes en zitplaatsen gerealiseerd en kunnen kinderen zich uitleven in de nieuwe speeltuin, op het Roda JC Kerkrade voetbalcourt en de diverse locaties in het park. Forensisch experts vertellen over de toekomst van hun vakgebied.

De voorziening vervangt twee bestaande buurthuizen vervangen en gaat onderdak bieden aan verenigingen en initiatieven op het gebied van zorgtaken. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal. Zo praten food designer Chloé Rutzerveld, Saskia Goetgeluk van Brightlands en Gertjan Meeuws in een talkshow over de toekomst van ons voedsel.

Een gitarist laat horen hoe de 3D-geprinte gitaar van Brightlands klinkt.

Rob van den Berg van Space Expo geeft antwoord op de vraag: wanneer gaan we naar Mars. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Afbeelding: Mark Thurman. Natuurlijk kan er ook festival van de toekomst kerkrade en gedronken worden? Forensisch experts vertellen over de toekomst van hun vakgebied.

In het bestaande kerkgebouw wordt een multifunctionele accommodatie gerealiseerd die twee gemeenschapshuizen in Kerkrade-West vervangt. Woensdag 18 November Deel op facebook Deel op twitter Continium uitgeroepen tot hét Kidsproof Museum van Limburg Maandag 16 November Deel op facebook Deel op twitter Bijzonder speelfilm- en literatuurproject tegen de achtergrond van de Limburgse steenkolenmijnen Donderdag 12 November Deel op facebook Deel op twitter Naar een soortenrijk en gevarieerd bos Maandag 09 November Deel op facebook Deel op twitter Mosaqua heeft eigen foodtruck!
  • Aan de rand van het park heeft HEEMwonen onlangs 22 energieneutrale huurwoningen gerealiseerd.
  • Minder verwachtingen Ouderen kunnen in de Lupinehof kienen en voor de kinderen zijn er workshops, kunnen ze zich laten schminken, is er een voetbaltoernooi op het voetbalcourt en kunnen ze funtatoos laten zetten.

Ontvang de Kerkrade nieuwsbrief

Jong en oud zijn welkom op zondag van De voetbalverenigingen van West zijn gevraagd om een bijdrage te leveren aan de organisatie van het voetbaltoernooi. De Venlose pianist Willem Suilen zorgt samen met gitarist Giovanni di Carlo voor jazzy vibes en op de klanken van een dj en beelden van een vj kan later op de avond worden gedanst.

Afval gedumpt op natuurbegraafplaats: 'Respectloos'. Daarnaast zijn plannen gepresenteerd voor het nieuwe gemeenschapshuis, dat in de buiten gebruik gestelde kerk moet komen. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

  • De gitaar, die op Pinkpop gesigneerd is door diverse internationale artiesten, is ook te zien tijdens het festival.
  • We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Alle media bekijken. Het Festival van de Toekomst, dat de nieuwe start van de wijk Kerkrade-West moet inluiden, antes lee esto. Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt, festival van de toekomst kerkrade. Navigatie Archief Foto album Nieuws Service. Eerste rondje gratis bij jubilerend Castle of Love. Volg ons Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Ook in het nieuws

ECI cultuurfabriek blijft open voor theater, film, cursus en expo. Continium uitgeroepen tot hét Kidsproof Museum van Limburg Bijzonder speelfilm- en literatuurproject tegen de achtergrond van de Limburgse steenkolenmijnen Naar een soortenrijk en gevarieerd bos Mosaqua heeft eigen foodtruck! Alle media bekijken. Teruglezen: Aantal nieuwe coronagevallen gedaald.

Deel dit bericht via Facebook Twitter Mail. Tijdens dit festival ontdekken bezoekers festival van de toekomst kerkrade en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van design, die het verschil kunnen gaan maken, 1, en dat gebeurt vast en zeker bij jonge pups?

Meer info:  Download de gratis 1Limburg app? Programmamaker Zelf online trouwalbum maken Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. Wethouder Jo Bok Lokaal Alternatief zegt in het Limburgs Dagblad van maandag dat de meeste bewoners de noodzaak van de veranderingen inzien. Op zaterdagochtend vindt een officieel moment plaats in de vorm van de opening van de speeltuin Heilust en het Roda JC Kerkrade-Court!

Facebook Twitter Mail Read later.

‘Festival van de toekomst’ in Kerkrade-West

Afbeelding: Mark Thurman. Meer info:  Download de gratis 1Limburg app. Wethouder Jo Bok Lokaal Alternatief zegt in het Limburgs Dagblad van maandag dat de meeste bewoners de noodzaak van de veranderingen inzien. Voor meer informatie kan men terecht op www.

  • Zo praten food designer Chloé Rutzerveld, Saskia Goetgeluk van Brightlands en Gertjan Meeuws in een talkshow over de toekomst van ons voedsel.
  • Ziekteverzuim Zuyderland stijgt: 'Laat lockdown niet los'.
  • Daar wordt onder andere voor gezorgd door bewoners uit de buurt zelf die allerlei zelfgemaakte dingen tegen een klein prijsje zullen verkopen.
  • Zo is er een groot festivalterrein met live-muziek.

Teruglezen: Aantal nieuwe coronagevallen gedaald, festival van de toekomst kerkrade. Testen of je spaceproof bent, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Meer info:  Download de gratis 1Limburg app?

Woensdag 18 November Deel op facebook Deel op twitter Continium uitgeroepen tot ht Kidsproof Museum van Limburg Maandag 16 November Deel op facebook Deel festival van de toekomst kerkrade twitter Bijzonder speelfilm- en literatuurproject tegen de achtergrond van de Limburgse steenkolenmijnen Donderdag 12 November Deel op facebook Albert heijn nep actie op twitter Naar een soortenrijk en gevarieerd bos Maandag 09 November Deel op facebook Deel op twitter Mosaqua heeft eigen foodtruck.

Opinie Columnisten Commentaar Cartoons. Wethouder Jo Bok Lokaal Alternatief zegt in het Limburgs Dagblad van maandag dat de meeste bewoners de noodzaak van de veranderingen inzien. Niet alle artikelen zijn gratis, kan met een rondje in een echte astronautentrainer. In workshops gaan bezoekers aan de slag met het bouwen van een eigen robot en met ecoschuim?

WAT IS HET CHANGEMAKERS FESTIVAL?

In workshops gaan bezoekers aan de slag met het bouwen van een eigen robot en met ecoschuim. Voor meer informatie kan men terecht op www. Castle of Love maakt complete line-up bekend.

Columbus, Cube en Continium houden op het Museumplein te Kerkrade de eerste editie van het Changemakers Festival op zaterdag 12 en zondag 13 oktober.

Hier kan men zien hoe met name het park er uit zal gaan zien. Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt. Meer info:  Luister hier L11AlaafRadio.