Bibliotheek krimpen aan den ijssel

Geplaatst op: 13.01.2021

Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Post: "Leden konden boeken en materialen uit de eigen bibliotheekcollectie reserveren. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site.

Geen pasje betekent geen boeken meenemen. Verleng geleende materialen en beheer persoonlijke gegevens door in te loggen op Mijn Bibliotheek. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Ja, houd mij op de hoogte! Donorregistratie Hulp bij het invullen van de donorregistratie? Bibliotheek formules de Bibliotheek van thuis de Bibliotheek op school de Bibliotheek op maat de Bibliotheek van Capelle de Bibliotheek van Krimpen.

Laatste sport. Kom dan naar het Taalhuis Krimpenerwaard. CoronaMelder Vragen! Na 3 juni is het weer mogelijk om boeken en materialen uit de gehele collectie - dus ook uit andere vestigingen - te lenen. Houd 1,5 meter afstand van ons personeel en andere bezoekers.

We houden je ook op de hoogte van nieuws en tips van onze partners. Raak alleen de boeken aan die je wilt lenen.
  • Maandag 12 oktober zullen wij de deuren sluiten om begin december open te gaan op ons nieuwe adres: Pleinstraat 4 in Bergambacht, op de benedenverdieping van Speksnijder Interieur. Klik hier.
  • In de maanden november en december exposeren de leden van de schildersclub "De Streek" hun werk weer in de bibliotheek van Schoonhoven.

Bibliotheek aan den IJssel

Bibliotheek aan den IJssel. Lees hier ons laatste nieuws. Rond de tafel voeren we met elkaar een filosofisch gesprek over een actueel thema, geïnspireerd vanuit een gedicht of een beeld. Naar de agenda. Openingstijden vandaag Bibliotheek Krimpen aan de Lek - Bibliotheek Lekkerkerk - Bibliotheek Schoonhoven - Die lagen dan voor ze klaar bij de ingang van de bibliotheek. Maandag 12 oktober zullen wij de deuren sluiten om begin december open te gaan op ons nieuwe adres: Pleinstraat 4 in Bergambacht, op de benedenverdieping van Speksnijder Interieur.

Meest gelezen. Ons personeel draagt ook mondkapjes. Tot en met december is in de bibliotheek van Lekkerkerk het werk van bibliotheek krimpen aan den ijssel Afghaanse kunstenaar en grafisch ontwerper Tawab Safi te bewonderen.

Of hulp nodig bij de installatie van de app. Wil jij de kunst van het vragen stellen en het luisteren oefenen.

Bibliotheek Krimpen aan de Lek

Contact Contactgegevens Familiebericht opgeven Krant niet bezorgd? Doe mee en leer op een eenvoudige manier hoe je via WhatsApp downloadt, instelt en berichten, bestanden en foto's kunt uitwisselen. Machinaal houtbewerker De Waal Kozijnen b. Download onze apps Het Kontakt in App Store.

Doe mee en leer op een eenvoudige manier hoe je via WhatsApp downloadt, instelt en berichten, since 2008. CoronaMelder Vragen. Verleng geleende materialen en beheer persoonlijke gegevens door in te loggen op Mijn Bibliotheek. Dat bevalt ze prima. Volg Het Kontakt.

Van het Historisch OntmoetingsPunt

Meubelmaker Dutch Wood B. Agenda Filosofiecafé - Online Wil jij de kunst van het vragen stellen en het luisteren oefenen? Vlist Willige Langerak.

Hulp nodig. Agenda Organiseert u een evenement. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Over ons Organisatie Vacatures en vrijwilligerswerk Klantenpanel. Laat het ons weten. Lees hier ons laatste nieuws. Klantenservice Verlengen Reserveren Internetreglement. Voor nu: blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Maatregelen per 19 november

Blijf thuis als je verkouden bent of griep hebt en laat je snel testen. Vlist Willige Langerak. Laatste

Sluiting maandag 12 oktober Zoals je vast wel heehebt gehoord gaat de bibliotheek in Bergambacht verhuizen. Vraag familie of buren om boeken voor je op te halen! Het is verplicht om in de bibliotheek een mondkapje te dragen en een winkelmandje te gebruiken.