Een google account verwijderen van telefoon

Geplaatst op: 08.02.2021

Om verder te kunnen gaan dien je eenmalig akkoord te gaan met de nieuwe huisregels van Security. Een account toevoegen of verwijderen op Android Als je je e-mail, contacten en agenda wilt openen en apps wilt downloaden uit de Google Play Store, kun je accounts toevoegen aan je telefoon.

Telefoonroof kan een heel groot probleem vormen, omdat al uw gevoelige gegevens worden onthuld.

Nu geeft hij mij een bericht dat alle berichten, contacten en andere gegevens van de telefoon worden verwijderd. Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. RSS Twitter. De optie om e-mail uit een ander e-mailaccount dan Gmail te bekijken, wordt alleen weergegeven als je een ge├╝pdatete versie van de Gmail-app gebruikt.

Kies je account.

Wachtwoord Vergeten Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe erik vink bergen op zoom naar je gestuurd. Gebruikt u het Gmail-adres niet meer of wilt u minder met Google te maken hebben. Op deze manier mogen we accounts synchroniseren of applicaties op afstand installeren. We veranderen voortdurend van mobiele telefoon en Google houdt onze apparaten bij, maar ook kalender-items als u de Google Kalender gebruikte of foto's in Google Foto's.

Volg onderstaande stappen een google account verwijderen van telefoon je Google-account te verwijderen en je toestel terug te zetten naar fabrieksinstellingen.

Denk aan mails, elke keer dat we inloggen met een Google-account. Daarover bestaat bij jou geen discussie.

  • Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.
  • Helpcentrum Android. Ik ga akkoord met de bijgewerkte privacy policy.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Wachtwoord Vergeten Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd. Voor die functie moest ik mij aanmelden met een Google account. Het is een feit dat een Google-account essentieel is voor Android-telefoons.

Opmerking: Als je het account van je telefoon of tablet verwijdert, wordt het account zelf niet gewist, dus je kunt het nog gewoon gebruiken op een computer of andere apparaten. Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Maak vooraf een volledige back-up, bijvoorbeeld in je Google-account. Top vijf Expense Manager-apps voor Android om uw uitgaven georganiseerd te houden 2 mei

  • Aantal stemmen: Kies 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  • Om verder te kunnen gaan dien je eenmalig akkoord te gaan met de nieuwe huisregels van Security.

Heb hem meteen de deur uit gedaan. Klik op Reactivation Lock. Bekijk alle smartphones! Tip: Als je je telefoon wilt uitlenen aan een vriend, kun je meer informatie bekijken over hoe je een afzonderlijke gebruiker of tijdelijke gast kunt maken in plaats van een account toe te voegen! Veeg met je vinger omhoog tot je de optie 'Zoek mijn iPhone' ziet.

Onbekende telefoons?

Artikel van:. Deze link kun je gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen. U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. De enige manier om uit te loggen bij de Gmail-app is om je gehele account van je telefoon of tablet te verwijderen.

Was dit nuttig. Password Reset Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink. Android Ondersteuning bij inloggen krijgen Forum. Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet. Werken aan optimale informatiebeveiliging voor en bij NPO in Hilversum.

Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per besturingssysteem.

Het account is verwijderd. Direct al spijt? Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Volgens mij blijven je apps ook wel behouden als je je account verwijdert. Als je een account verwijdert, een google account verwijderen van telefoon, wordt het account zelf niet gewist. Kies voor Samsung Gear.

Opmerking: Als je het account van je telefoon of tablet verwijdert, maar de apps zijn er nog gewoon, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat.

Gebruikt u het Gmail-adres niet meer of wilt u minder met Google te maken hebben. Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie. Je krijgt nu twee waarschuwingen. Voor Bij de upgrade naar Gingerbread moest ik mijn back up van contacten terugzetten, het toevoegen van een rommelige.

Google-account beheren

Maak even een export van je contacten en probeer daarna jouw account te verwijderen. Als we per ongeluk een mobiele telefoon hebben verwijderd, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Volg onderstaande stappen om de Reactivation Lock tijdelijk te deactiveren. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:.

Samsung Gear De producten van Samsung Gear maken gebruik van een Reactivation Lock om ervoor te zorgen dat jouw apparaat niet geactiveerd kan worden zonder jouw wachtwoord. Je iPhone wordt nu gewist.

In dit artikel leg ik uit hoe je voorkomt dat anderen met jouw account aan de haal gaan.