Palma de mallorca spanje weer

Geplaatst op: 13.01.2021

Hotels en appartementen in Palma de Mallorca Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De zeetemperatuur ligt rond de 27°C. Er valt in april op 8 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Palma de Mallorca.

U kunt dit meteogram in uw eigen website insluiten met de volgende HTML code. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Klimaat Palma de Mallorca Palma de Mallorca heeft een mediterraan klimaat. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Cruise Palma de Mallorca. Op de 5-daagse meteogram Palma de Mallorca ziet u alle weerinformatie in 3 simpele grafieken:.

Ook leuke weerwidgets, zodat je zelf het weer voor Palma de Mallorca voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site.

De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3? ONO 2 2. Dat is gelijk aan de tijd in Belgi. Deze kaart gebruikt telemetrie met behulp van infraroodsatellieten om de temperatuur van wolken te berekenen. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Er valt in totaal 34 mm neerslag op 14 dagen.

Dat is gelijk aan de tijd in België.
  • Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.
  • Neerslag: 0,0 mm. Het is tevens de hoofdstad van de Spaanse eilandengroep de Balearen.

Het ligt in een kaarsrechte lijn op 1. Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. In het weekend wordt het overdag kouder met temperaturen rond 16 °C. Uitgebreide regenradar. De watertemperatuur ligt rond de 27°C. Meteosat satelliet beelden voor Europa worden elke 5 minuten in realtime bijgewerkt.

Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.

  • Klimaat Palma de Mallorca Palma de Mallorca heeft een mediterraan klimaat. Home Spanje Mallorca Palma de Mallorca.
  • Oranje kruizen geven plaatsten aan waar bliksem werd waargenomen boven Europa. Klimaat Palma de Mallorca per maand.

NNW 3 3. Weerbericht lange termijn De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Palma de Mallorca, wind, palma de mallorca spanje weer. Motregen en lichte sneeuw zijn niet zichtbaar op de radar. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, met vrijdag kans op onweer, minister of silly walks gif en palma de mallorca spanje weer golven, en lijken voorlopig nergens heen te gaan.

Dit ging gepaard met veel wind, maar trok het toch nog had zelfs al een extra liion accu bij me voor het geval dat starten niet meer ging. Reis en verblijf Reisorganisaties Cruises Accommodaties Vliegtickets.

Op de 5-daagse meteogram Palma de Mallorca ziet u alle weerinformatie in 3 simpele grafieken:!

Klimaatcijfers

Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Hoeveel inwoners heeft Palma de Mallorca? Beschrijf je ervaring met het weer:.

Palma de Mallorca heeft. Klimaat Palma de Mallorca per maand. De zeetemperatuur ligt rond de 18C. Het heeft daar tot grote wateroverlast gezorgd en op dit moment zijn er al 7 doden te betreuren.

Het is 63 dagen droog in de winter!

Weersverwachting Palma de Mallorca volgende week

ONO 2 2. Volg ons:. Beste reistijd, weer en klimaat Palma de Mallorca Beoordeling:. Reisorganisaties Palma de Mallorca. Gemiddeld is het maximaal 15°C in maart in Palma de Mallorca en minimaal rond de 11°C.

De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3. De zeetemperatuur ligt rond de 14C. Er valt in december op 8 Dagen neerslag met een totaal van 17 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Palma de Mallorca. In de winter is het in Palma de mallorca spanje weer de Mallorca gemiddeld 14C. Locatie zoeken. De uitgebreide weersverwachting voor Palma de Mallorca. De gemiddelde jaartemperatuur voor Palma de Mallorca is 20C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Meer klimaatinformatie

Hoe was het weer? We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Gemiddeld is het maximaal 15°C in december in Palma de Mallorca en minimaal rond de 12°C. De zeetemperatuur ligt rond de 13°C.

Er valt in juni op 4 Dagen neerslag met een totaal van 10 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Palma de Mallorca. Op de 5-daagse meteogram Palma de Mallorca ziet u alle weerinformatie in 3 simpele grafieken:.

De zeetemperatuur ligt rond de 16C.