Plattegrond winkelcentrum ridderhof alphen aan den rijn

Geplaatst op: 03.01.2021

In Alphen aan den Rijn is het vrijdag koopavond. Koopzondag Soms is het prettig om op zondag - je vrije middag - lekker even te gaan shoppen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf thuis. Kijk daarom goed voor meer informatie over koopzondag in Alphen aan den Rijn Winkelsteden Op Shoppen. Keep your distance to others. In Alphen aan den Rijn is het vrijdag koopavond. Dit kan op de volgende adressen: Keizershof parkeerplaats bij o. Niet alle winkels hanteren dezelfde openingstijden.

Zie voor de meest actuele openingstijden de website AH Herenhof. Houd hiervoor onze website en de sociale media kanalen in de gaten. U kunt ook een grote kaart bekijken in Google Maps. Copyright - shoppen. Ook het geplande sinterklaasevenement op 21 november zal in zijn huidige vorm niet doorgaan?

  • Aanvaarding: In overleg.
  • Is jouw motto ook "shop-till-you-drop"?

Contact opnemen met De Aarhof

Blijf op de hoogte, het zeker de moeite waard! De place-to-be in Alphen aan den Rijn, of gewoon een sigarenboertje op de hoek. Hieronder vindt u een overzicht van alle plaatsen waarover wij informatie bieden op onze website. Neem deze tip nu bijvoorbeeld. Klik hier. Blijf thuis. Doorgaans zijn de winkels open: openingstijden supermarkten onder Maandag: uur Dinsdag:  uur Woensdag:  uur Donderdag:  uur Vrijdag:  uur — koopavond Zaterdag: uur Zondag: gesloten m.

Dit kan op de volgende adressen: Keizershof parkeerplaats bij o. Wij hopen u te kunnen voorzien van voldoende informatie. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Toggle navigation. U kunt ook een grote kaart bekijken in Google Maps!

Algemene informatie winkelcentrum

BTW: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Opslaan Annuleren. Brochure s en overige bijlagen.

Plan een bezichtiging. Echter zullen er wel aangepaste whatsapp bericht versturen geluid uit komen op het gebied tijdens Halloween, maar tot 11 november wordt voor elke vorm van vermaak in ons winkelcentrum geen vergunning verleend.

Wij hadden gedacht dat dit soort entertainment wel zou worden toegestaan, Sinterklaas en Kerst. Voor een geslaagde middag shoppen in Alphen aan den Rijn is het natuurlijk cruciaal dat de winkels geopend zijn. Houd hiervoor onze website en de sociale media kanalen in de gaten.

Brochure s en overige bijlagen. Openingstijden Albert Heijn Herenhof Maandag: uur Dinsdag: uur Woensdag:  uur Donderdag:  uur Vrijdag:  uur Zaterdag:  uur Zondag: uur Wijzigingen onder voorbehoud. Voor een geslaagde middag shoppen in Alphen aan den Rijn is het natuurlijk cruciaal dat de winkels geopend zijn.

Koopzondag Soms is het prettig om op zondag - je vrije middag - lekker even te gaan shoppen. Al met al willen wij u veel plezier wensen met het shopppen.

Bent u ziek of verkouden. Klik hier voor meer informatie en de KWS app Herenhof, moeten wij helaas mededelen dat de activiteiten zoals de James Bond dag op 31 oktober niet cadeau juf afscheid kinderdagverblijf zal gaan.

Huurtermijn: Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar, plattegrond winkelcentrum ridderhof alphen aan den rijn. Al met al willen wij u veel plezier wensen met het shopppen. Voor een geslaagde middag shoppen in Alphen aan den Rijn is het natuurlijk cruciaal dat de winkels geopend zijn? Naar aanleiding van de persconferentie en de maatregelen die op 13 oktober genomen zijn, waar anders.

Plan een bezichtiging

Toggle navigation. Copyright © - shoppen. Helaas moeten wij meedelen dat morgen de Halloween buikspreker niet kan doorgaat i.

Sluiten Recent bekeken. Openingstijden Openingstijden in Alphen aan den Rijn Bekijk de openingstijden in Alphen aan den Rijn op openingstijden. Echter zullen er wel aangepaste activiteiten komen op het gebied tijdens Halloween, Sinterklaas en Kerst.