Samsung smart tv schakelt zichzelf uit en aan

Geplaatst op: 13.01.2021

Weet niet o het probleem nog actueel is, maar ik heb dezelfde tv en toevallig hetzelfde probleem de afgelopen weken. Batterijen uit de afstandsbediening en de de TV bleef weer aan. Probleem keert iedere dag wel terug.

Beste antwoord door ChrisWissink 21 juli , Share Tweet Delen Delen. Je zou verwachten dat de tv dan voortdurend aan en uit gaat. Is het al opgelost? Geef mij een like Heb ik je vraag beantwoord? Beukman 15 oktober ,

Toen stekker van het modem er weer in en het is nu opgelost! Het verbaast mij dan ook dat telkens deze tv's bij de Consumentenbond als beste uit de bus komen. Ook de KPN tv ontvanger heeft deze optie, ook die kan je uitzetten. Ik heb het ook.

Het bleek aan een defecte afstandsbediening te liggen.

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Hi tv met precies dezelfde problemen, iemand al een oplossing?
  • Oplossing weet ik niet.
  • Verstuur Terug naar overzicht.

Meld je aan

Ging ook hele tijd aan en uit. Groet, Bas. Beste antwoord door H. Soms een drietal keer, maar het record staat op Giant is een van de eerste leden van het KPN forum en is je al voorgegaan.

Enter your username or e-mail address. Bestand scannen voor virussen Sorry, Dank je wel. Weet iemand waar dat aan kan liggen. Hij kent het forum als zijn broekzak en dacht alvast een voorsprong te pakken door het eerste deel van broncode op te sporen. Wie kan me helpen. Giant zit gevangen in deze pagina, om hem te bevrijden moet je hieronder de juiste code invoeren!

Maak hier je gratis

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Heb je al een account? Zag toen filmpje op YouTube waarbij je de schroefjes van het powersupplu printplaat moest aandraaien.

Stel uw vraag hier in het forum. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Blij met een antwoord. Mijn tv schakelt constant aan en uit Aan smart tv en gelijk weer uit Gesteld op om Wat kan de oorzaak daarvan zijn.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Nu lijkt het weer te werken Geantwoord op om E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Naar de handleiding.

De eerste twee cijfers heb je al. Hier hetzelfde. Meld je aan Heb je al een account, samsung smart tv schakelt zichzelf uit en aan. Enter your username or e-mail address. Beste Hans, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ook hier zelfde zwarte vlekken uit leer verwijderen. Nu wachten tot ze het bij Samsung oplossen zodat indien je dit wilt de autostart weer op aan kan.

Praat mee!

Groet, Bas. Enter your username or e-mail address. Dag Raoul, Nee, dank voor de tip.

Sinds wanneer kwam de naam KPN eigenlijk in de omloop. Is een bericht het beste antwoord op je vraag. Beste Hans, Ontkoppelen heeft helaas niet geholpen.