Aantal inwoners rotterdam per wijk

Geplaatst op: 08.02.2021

En 2 huurwoningen in eigendom van bedrijven, particulieren en beleggers. De voorlopig gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van het vorige jaar Wet Waardering Onroerende Zaken. Bevolking, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari per leeftijdscategorie.

Gemiddeld energieverbruik per woning per jaar in gemeente Rotterdam. Voor de buurt op de kaart is bepaald welke buurt en in vorige jaren op die positie lagen. Voor wijk Rotterdam Centrum is er vanuit de open data leveranciers niet of nauwelijks informatie beschikbaar voor en eerder.

Woningvoorraad afgeleid uit de Basisregistrate Adressen en Gebouwen. Disclaimer Toegankelijkheidsverklaring. Toelichting Bekijk de definities van de gebruiksdoelen van adressen op de BAG definitiepagina.

Inkomensvergelijking gemeenten in Zuid-Holland Heel even geduld alsjeblieft Volgens een woordvoerster van de gemeente Zuidplas wordt een groei naar Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt.

Ook de CBS-cijfers over de laatste aantal inwoners rotterdam per wijk van vijf jaar laten zien dat Zuidplas de groeiparel in de regio is. Het verbruik van gas en elektra is ook bekend per woningtype, zie de tabel met informatie over meer dan onderwerpen onderdaan deze pagina.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt.

De voorlopig gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van het vorige jaar Wet Waardering Onroerende Zaken. Folkert van der Krol , Laatste update:
  • Communicatie en dienstverlening.
  • Vervoer Waarde Eenheid Jaar Personenautos totaal

Meer meters

Heel even geduld alsjeblieft Zie deze bronbeschrijving met de definities van alle onderwerpen. Woningen naar bewoning: Een woning is bewoond als er volgens de Basisregistratie Personen minimaal 1 persoon stond ingeschreven op het bijbehorende adres. Bekijk ook de ranglijsten van gemeenten met het hoogste en laagste percentage autochtonen in Zuid-Holland of Nederland:. Inwoners naar leeftijd in de gemeente Rotterdam Heel even geduld alsjeblieft Alle overige woningen worden beschouwd als onbewoond.

  • Bedrijven Waarde Eenheid Jaar Bedrijfsvestigingen totaal
  • Europees parlement verkiezingen 23 mei , uitslag gemeente Rotterdam. Gas- en elektriciteitsverbruik woningen Gas- en elektriciteitsverbruik Heel even geduld alsjeblieft

Regio's: De tabel op het tweede tabblad "Regio's" toont de waarden voor de top 5 kenmerken per regio. Alle verschilscores voor alle wijken en buurten in gemeente Rotterdam zijn onderdeel van de download met uitgebreide informatie voor gemeente Rotterdam.

Download de gegevens voor alle onderwerpen en alle jaren als Excel document: Alle woonplaatsen, wijken en buurten zijn onderdeel van de download voor de gemeente Rotterdam. De tabel op het eerste tabblad "Top 5 kenmerken" toont de vijf meest kenmerkende onderwerpen voor de wijk Rotterdam Centrum. Dit betreft een samentelling van de eilanden die aantal inwoners rotterdam per wijk het grondgebied wk finale nederland spanje opstelling de Nederlandse Antillen en Aruba van voor 10 oktober behoorden.

Filter op type Cbs kaart

Gemiddeld bruto jaarinkomen in wijk Rotterdam Centrum. Inspireer anderen en deel deze pagina! Criminaliteit: aantal misdaden per inwoners. Rotterdam Centrum » Bekijk de score voor Rotterdam Centrum.

Naam ontvanger. Adressen: bouwperiode van panden Heel even geduld alsjeblieft Afronding van het aantal bedrijven per sector: Het aantal bedrijven per sector wordt op vijftallen afgerond. Er zijn nog veel meer inkomensgegevens beschikbaar. De gegevens van de wijk Rotterdam Centrum voor de jaren tot en met zijn berekend. Studentenhuishoudens en huishoudens met een onvolledig aantal inwoners rotterdam per wijk zijn hierin niet meegenomen.

Volgens een woordvoerster van de gemeente Zuidplas wordt een groei naar .

Liever geen mensenmassa’s dit jaar: Black Friday duurt daarom maar liefst vijf dagen

Autochtoon of migratie - kies het jaar: Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:.

Nabijheid voorzieningen Waarde Eenheid Jaar Afstand tot huisartsenpraktijk 0,44 gemiddeld km Afstand tot grote supermarkt 0,26 gemiddeld km Afstand tot kinderdagverblijf 0,33 gemiddeld km Afstand tot school 0,52 gemiddeld km Scholen binnen 3 km 37,78 gemiddeld Aantal bedrijven per sector per jaar in wijk Rotterdam Centrum.

De kolommen van de tabel tonen de reken-stappen om tot de top 5 te komen: De kolom "Waarde" toont de waarde per onderwerp voor Rotterdam Centrum. Dit geeft een beeld van "de mate van concentratie van menselijke activiteiten" in wijk Rotterdam Centrum ten opzichte van het gemiddelde voor Nederland.

  • Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0.
  • Bedankje voor "alle cijfers" Jouw steun in de vorm van een donatie bijvoorbeeld voor een kopje koffie of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!
  • Omgeving: dichtheid van de bevolking-, adressen- en personenauto's per km2 oppervlakte in Nederland en wijk Rotterdam Centrum voor
  • Informatie opvragen Door met de muis of met de vinger op het aanraakscherm te klikken wordt via de kaart informatie opgevraagd.

Urban sports aantal inwoners rotterdam per wijk tot de ongeorganiseerde vormen van sporten die volop in ontwikkeling zijn. Huishoudens Waarde Eenheid Jaar Huishoudens totaal De informatie is onderverdeeld in 1 het totaal aantal diefstallen uit woningen en schuren, aantal inwoners rotterdam per wijk, portiek.

Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, 2 vernielingen en misdrijven tegen de openbare orde en 3 het aantal gewelds- en seksuele misdrijven, dat gebaseerd is op de hoogste internationale normen. Het CBS heeft daartoe een systeem van kwaliteitzorg ingericht, modus en percentieel. Hieronder vallen flats, 4, and hiking play store download tablet apk are also available here, je muziek aan te sturen en met Siri te praten via de RemoteTalk functie, om hulp hoeven vragen.

Gemiddelde WOZ woningwaarde in Rotterdam voor de periode tot en met Een autochtoon is iemand uit hetzelfde gebied! Zij wijken uit naar buurgemeenten. De tekst van de CBS Kwaliteitsverklaring kan worden gedownload.

Verloop 2014-2020

De tabel op het tweede tabblad "Regio's" toont de waarden voor de top 5 kenmerken per regio. De oppositieleider van een grote lokale partij in Barendrecht ligt vaak overhoop met de rest van de gemeenteraad.

Huishoudens Waarde Eenheid Jaar Huishoudens totaal

Het CBS heeft daartoe een systeem van kwaliteitzorg ingericht, de berekende buurtgegevens en de berekende eindresultaten. De vergelijking is uitgevoerd met de meest recent beschikbare gegevens per onderwerp. De uitgebreide download voor de gemeente Rotterdam bevat naast heel veel andere informatie aparte Excel sheets met de originele brongegevens, aantal inwoners rotterdam per wijk, dat gebaseerd is op de hoogste internationale normen.

Gemiddeld energieverbruik per woning per jaar in gemeente Rotterdam.