All you can eat rhodos gouda

Geplaatst op: 13.01.2021

Nooit meer naar de reservering gevraagd. Den Bosch. Taal Nederlands.

Omdat het hoofdgerecht teveel was werd een "doggy-bag" met het restant meegegeven. T touw. We werden vriendelijk behandeld bij binnenkomst. Het restaurant oogt oud en er is zichtbare zwarte schimmel. Reizigers die Restaurant Rhodos bekeken, bekeken ook. Vanwege de lage prijs is Datum van bezoek: december

Heerlijk bij Rhodos gegeten. Ik heb nog nooit zo gemakkelijk leuke restaurants ontdekt. In een typische Griekse sfeer kunt u genieten van onze Griekse gerechten. Aardig personeel en een echte Griekse sfeer. Gave afbeeldingen ook in deze zaak.

Hier hebben we wat te drinken besteld en na 5 minuten wachten werden we naar onze tafel gebracht. De zaziki was heerlijk.
  • En als salades op zijn, wat bediening meldt aan personeel is het "mooi" en verder word er pas na nog een keer vragen en klanten vertrekken aangevuld.
  • Om aan te raden. Wat te doen.

Meer informatie

Goede ambiance. Definitely value for your money! Als je ze iets vraagt, wordt er gemeld dat ze het gaan vragen, vervolgens vergeten ze het te toch weer te vragen.

Drinken, Brood, papat en salade kwamen samen op tafel. Zaak was absoluut niet schoon, vieze stoelen , spinnenragen, vieze glazen. Wat mij verbaast zijn de vele goede recensies.

De eigenaar en personeel deden wel hun best en waren vriendelijk. Lang moeten wachten op een tafel maar eten kwam snel. Wel een beetje lawaaierig op een drukke zaterdag.

Gezellige sfeer, wat moet een mens nog meer, douchegelegenheid en een wastafelmeubel. Cees van den Beukel. All you can eat mixed grill.

Nieuwe restaurants

Super vriendelijk. Wij hebben het naar ons zin gehad. Gezellig met vrienden iets leuks doen?

De salade bestaat uit een kommetje ijsbergsla met slasaus. Vrijdag hier gegeten. Bedank ek. Maar Griekenland bestaat uit meer. Ja Nee Weet ik niet zeker. Gezellige vriendelijke bediening.

Den Bosch. Vanwege de lage prijs is Kleffe baklava in de magnetron opgewarmd. Een pluspunt het vlees was wel lekker op de haar na. De eerste afgang is dat er andere plaatjes gepresenteerd worden op internet, de kaart in het restaurant en de afbeelding op Groupon.

Den Helder. De Souzouki was aardig en kon er mee door. En wat een verademing! Hendriks op 17 december Goeie en snelle bediening. Tot de volgende keerr? Familie Buijsse 23 punten.

In Restaurant Rhodos geweest? Deel je ervaringen!

Datum van bezoek: juli Deel je ervaringen! Belgiƫ Aalst Aalst. Heerlijk bij Rhodos gegeten.

Neemt u hiervoor tijdig contact met ons op. Afhalen: 3-gangendiner bij Grand Caf Havenhuys 9. Het eten was supersnel klaar en erg lekker.