Email bijlage niet openen

Geplaatst op: 08.02.2021

In andere gevallen zie er ergens 'bijlagen' zien staan en moet je daarop klikken om de bijlagen te zien en te openen.

Klopt dat zo een beetje? Daar staat een vinkje achter.

In Win10 krijg ik bij het openen van de mail direct 'Downloaden is mislukt' bij de attachment te zien. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel? Advertentiecookies voor het weergeven van video's Om onze uitlegvideo's weer te kunnen geven komen er advertentiecookies van het YouTube-platform mee. Ik heb precies hetzelfde probleem! Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.

Waardering: 2 1 stemmen. Helpt dat?

Als je Opslaan naar schijf selecteert, wordt een dialoogvenster geopend zodat je kunt kiezen waar je het bestand wilt opslaan.

Je kunt dan zien of het algemeen is. Je kunt elke bestandsbijlage direct vanuit je account openen, mits je de juiste toepassing hebt en de extensie niet door je beheerder is geblokkeerd. Dit kan heel vervelend zijn : als je op een bijlage hebt zitten wachten of een bepaalde bijlage nodig hebt email bijlage niet openen zaken te regelen, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook.

Professional Meesterweter, email bijlage niet openen.

Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Start dan een nieuw onderwerp op De Netweters. Computervirussen worden vaak via bestandsbijlagen verspreid.

De standaardinstellingen van een app wissen

Ontdek de Yelo Play-app! Zelf gebruik ik Xodo. Instelling in outlook? Op het eerste zicht lijkt het probleem opgelost. Indien niet, schep dan klaarheid aub, want anders heeft zoeken naar een antwoord niet veel zin Registreren · Aanmelden · Help. In webmail zijn de bijlages echter wel zichtbaar!

  • In andere gevallen zie er ergens 'bijlagen' zien staan en moet je daarop klikken om de bijlagen te zien en te openen. Deze kunnen in onschuldige bijlagen een risico voor de beveiliging van je mailaccount zien, waardoor het niet mogelijk is de bijlage te openen.
  • Ik heb een smartphone samsung J6 plus.

Door onderaan op 'Bijlage' te klikken zie ik de naam van de bijlage en kan ik die openen, email bijlage niet openen. Wanneer je schrijft dat je een mail doorstuurt naar je eigen adres, is dat dan ook op hetzelfde toestel of op een ander toestel dat die mail toekomt. Wij adviseren een ander programma te gebruiken.

Je kan nooit weten dat jullie mij kunnen helpen met het volgende probleem!

Een foto vanuit een e-mail downloaden

Het gaat bij mij om alle vormen van bijlagen. Verder wil ik graag van iedereen weten welke internetprovider jullie gebruiken. Als het bestandstype een type is dat door de geïnstalleerde software op je computer wordt ondersteund, kun je meestal dubbelklikken op het bestand; je computer start dan automatisch de juiste toepassing op om dat bestand te kunnen lezen.

Ontdek de Yelo Play-app!

In Win10 krijg ik bij het openen van de mail direct 'Downloaden is mislukt' bij de attachment te zien. Hartelijk dank voor uw medewerking. Of is het gewoon niks meer dat werkt. Ik controleer dat en stel vast dat als er email bijlage niet openen n bijlage is deze niet wordt getoond in de mail. U kunt deze tip nog raadplegen, maar de inhoud kan afwijken van de actuele situatie.

Vrageninfo

Klik op Openen met. Mogelijk is die beperking recent ingesteld door zijn werkgever. Dit heb ik op mijn notebook windows 10, mail app als ook op mijn Android telefoon. Als hij dezelfde bijlage doorstuurt vanop zijn prive-mailadres dan ontvang ik de bijlage wel!

Hoe tevreden bent u met dit antwoord. Als u Geavanceerd niet ziet, tikt u op  Standaard openen Standaardwaarden wissen! Bjrn sb Krak   I'm here to save you.

HiIk heb het probleem met standaard pdf-files. Als je nu teruggaat naar het bericht met de geblokkeerde bijlage kan je dit gewoon openen. Feedback verzenden over Klik op OK 5, email bijlage niet openen.

Geblokkeerde e-mail bijlagen openen in Windows Mail

Je kan nooit weten dat jullie mij kunnen helpen met het volgende probleem. De virusscanner uitschakelen heb ik gedaan, maar geen verschil. Naar een woord zoeken kan ook.

Hartelijk dank voor uw medewerking. Op de computer heeft het mogelijk te maken met beveiligingssoftware.

Suggesties inschakelen.