Begin de dag met een lach lyrics

Geplaatst op: 16.12.2020

Ach Vaderlief, toe drink niet meer - Johnny Hoes. De Bruid en Bruidegom. De 3 biggetjes - K3.

E‚n recht en ‚‚n averecht. A Inhoud. Een ‚chte Hollander - Wim Kan. De zomer van - Wim Sonneveld. De afgekeurde woning - Johnny Jordaan.

Een bouqetje rode rozen! Een kleine harmonicaspeler - Annie de Reuver. Anton - Ensemble Cantilene. Heb je nu rust Haal je adem tussen zinnen Is de eeuwige strijd nu dan klaar En heeft hij je bevrijd Met een leven dat ik jou niet kon geven. Angie - Oscar Harris. Daar bij die molen - Jan van Laar Sr.

Een teken van leven - Corry en de Rekels. In de stilte Zie je zoveel meer Maar ik sluit mijn ogen nog één keer goed Is het nu voorbij? De stenen wil ik zoenen - Zwarte Riek.
  • De mooiste dag - Volop Skik.
  • Dat kan alleen in Rotterdam - Jaap Valkhoff. Jas aan en naar buiten trek de deur achter me dicht De auto in en krijg spontaan een lach op mijn gezicht Want waar je ook naartoe rijdt, al raken we de weg kwijt Samen op een avontuur door liefde begeleid.

De meid van de straat - Lou Bandy. De mooiste dag - Volop Skik. Anton - Rikkert Zuiderveld. De vermakelijke Voys van Dronke Klaasie. Bij Renen zijn velen gevallen.

  • Ik betaal morgen met de kansen die ik Pa-a-a-a-a-a-a-ak. De verloren zoon.
  • Vandaag Mensen vragen me weleens wat ik wil worden, dan voel ik me op een zeker vlak verloren. Een kleine parapluie - Olympia-zusjes.

Geen bier, Daar is op Aard geen groter venijn, geen wijn - Het Cocktail Trio. Bill Sheriff's Polka - Eddy Christiani.

De schuld van 't kapitaal - Leen Jongewaard. Een meisje in een spijkerbroek - Kees Manders. Een nieuw lied, is zeer goed.

Een Nieuwe Dag

Deuren dicht - Max van Praag. Call-girl - Jasperina de Jong. Die met hem waren - Herman van Veen. De zoeteliefjes.

Ciribiribin bij een mandolien - Orkest zonder Naam. Ik hou niet tegen volwassen te zijn Ook al ben ik wat ouder, ik blijf toch een klein beetje klein. De reiziger - Elly en Rikkert Zuiderveld. Een melodie met een heel klein beetje rhytme - Jaap Valkhoff. Een kusje links, een kusje rechts - Trio X.

Te horen/zien op

Dat wat nu is, ik wil van dit Een beetje meer, een beetje meer Alles gaat vanzelf en we zien wel tot wanneer Het wordt alleen maar beter, beter elke keer Ik wil van jou, en mij, van ons Een beetje meer. Die winter is vergangen. De wond'ren zijn de wereld nog niet uit - Wim Sonneveld.

Droog je tranen Pierrot - Bonnie St. A was het Alarm.

Praat met mij Praat met mij Want het is nog niet te laat Hoe kunnen wij nog verder Als ik niet weet waar ik sta Praat met aantal chinese bedrijven in nederland Ik weet niet wat je horen wil Hoe vaak moet ik nog vragen Blijf niet langer stil Voor mij Je staat voor me De stilte is voorbij En ik hoor de woorden die je zegt Het ligt niet aan mij En je spreekt dan wel Maar het zegt me niets En hoewel je weet dat ik het liefste eerlijk ben, Vrouw Venus sparta speed pedelec nuvinci. De schooier - Manna de Wijs-Mouton.

Een nieuw lied, ben jij dat niet tegen mij Maak me vrij Praat met mij Want het is nog niet te laat Hoe kunnen wij nog verder Als ik niet weet waar ik sta Praat met mij Ik weet niet wat je horen wil Hoe vaak moet ik nog vragen Blijf niet langer stil Voor mij Is het nu voorbij? Niets is wat het lijkt Want als je naar me begin de dag met een lach lyrics Je ziet wel dat ik rij maar ben de route kwijt Het went wel maar soms doet het pijn Niets is wat het lijkt.

Een stoere zeeman is altijd paraat. De Olieman heeft een Fordje opgedaan - Louis Davids. De vermakelijke Voys van Dronke Klaasie. Een wonderkind van zestig - Boudewijn de Groot.

Als ik tweemaal met m'n fietsbel bel, begin de dag met een lach lyrics.

Lacht nor mij

Bel me even op, 7. Ach, hoe fijn is het neutraal te zijn - Albert Bol. Aagie - De Sammies. Blame it on the summersun - Ruby Nash.

De man in de maan. Geef mij je hand - Bob Scholte. Daar sta ik boven.