Gauchos rotterdam aan de maas

Geplaatst op: 14.01.2021

Datum van bezoek: februari Beoordeeld op 27 december Prima Steak. Hoe was jouw ervaring?

Verloopt in 4 dagen! Datum van bezoek: oktober Antwoord van Robert Bedrijfsvertegenwoordiger. Is dit een Nederlands restaurant? Boat Catherina. Gauchos Aan de Maas, Rotterdam.

Minimum: 1Maximum: Service erg snel. Ze hadden ons wel mogen waarschuwen dat er een personeelsuitje gaande was. Wij hadden niet de tijd om rustig te zitten. Op basis van 30 beoordelingen. Gaarne bij reservering vermelden dat u een kind van 4 meeneemt.

Op basis van 2 beoordelingen. Alle talen.

KvK gegevens

Datum van bezoek: oktober Het is een top locatie lekker naast de Maas met een prachtig uitzicht gewoon geweldig. Hotel Santa Maria. Er kan niet eens een excuus vanaf en je betaald de volle pond. Ja Nee Weet ik niet zeker. Datum van bezoek: februari

  • Ja Nee Weet ik niet zeker.
  • Laat maaltijden bezorgen. Over het algemeen een prima restaurant.

Jerome Regouin 6 punten. Voldoende gegeten met de bijgerechten frites en salade. Stayokay Rotterdam? Na het hoofdgerecht weg gegaan. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Recent geboekt

Beoordeeld op 16 september via mobiele applicatie Gewoon heerlijk lekker. Datum van bezoek: december Beoordeeld op 22 november Herrietent!

Ook de champignons zijn hier heerlijk erbij. Gauchos rotterdam aan de maas beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Uitsluitend Agoda? Is dit uw vermelding. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies! Ja, een kinderstoel en kleurplaten, Microsoft Bing.

Waarderingen en beoordelingen

Hier komen meerdere trams vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station. Niet de eerst keer dus ik dacht laat ik nu maar eens een receptie achter laten. Datum van bezoek: augustus Dit gaf een onwelkom gevoel dus hebben wij ook geen dessert genomen Stayokay Rotterdam.

  • Verder was het binnen ontzettend heet bijna ondragelijk.
  • Marcel 45 punten.
  • Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.
  • De skyline van Rotterdam blijft je verbazen.

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant, gauchos rotterdam aan de maas. Heerlijk gegeten met een supermalse rib-eye, precies goed gegaard medium rare.

Geldig voor boekingen gemaakt van 7 jan tot 20 jan voor accommodaties die de optie voor het invullen van de couponcode mogelijk maken in het boekingsformulier. Datum van bezoek: augustus De carpaccio vooraf viel eigenlijk een beetje in het niet bij het hoofd gerecht. De gepofte aardappelen en de maskolf kregen zelf 20 minuten later! Gauchos rotterdam aan de maas geboekt. Prince harry and meghan markle how did they meet zitten er naar mijn mening een aantal nadelen.

We hadden niet gereserveerd 2 pers er werd zichtbaar moeite gedaan en na wat gepuzzel konden we aan tafel.

Algemeen over Gauchos aan de Maas

Beoordeeld op 14 september via mobiele applicatie Prachtig uitzicht met goed vlees. Gebruikmakend van het beveiligde online boekingsformulier van Agoda. Goede bediening en heerlijk gegeten.

Bestellingen verkeerd opnemen en vervolgens verkeerd uitsorteren. Uitstekend Hotel Erasmus? De beste attracties in de buurt Alles weergeven.