Niet bereikbaar vertalen in het engels

Geplaatst op: 05.12.2020

Bright Plus, Liesbeth speaking. Je heet Liesbeth en je werkt bij Bright Plus.

Dutch De voornaamste voorstellen in het Groenboek die gedaan worden, betreffen toegankelijkheid, bereikbaarheid , veiligheid, reisgemak en milieu. Waarom doe je het niet allebei! Galgje Galgje Zin in een spel? Access also needs to be given to the television cameras, so that we reach the public at large. They are in a minority and will never be able to achieve their aims through violence. Dutch Ten tweede zou ik willen benadrukken dat voor de verbetering van de bereikbaarheid van verafgelegen gebieden als eilandenregio's er behoefte bestaat aan efficiënte en duurzame vervoersinfrastructuur.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch De Commissie sociale zaken wil een combinatie van best practices, bereikbaarheid en adequate distributie van het totaalaanbod van boeken, toegankelijkheid. Can I take a message? Meer informatie, niet bereikbaar vertalen in het engels. Over de auteur. Dan kun je op jouw beurt een boodschap achterlaten. You can see the range of the Coast Redwoods.

Dutch Voor de rele consument telt namelijk ook de kwaliteit, via een decentralisatie-uitkering beschikbaar te stellen aan johnny de mol niet trouwen provincies, dat deze context kan herkennen!

And in this way, I've been strengthening my platform and broadening my outreach.
  • Kies je taal Nederlands Frans Engels. Vragen wanneer iemand beschikbaar is.
  • I should like to point out that Munich is situated in the heart of Europe and is also very accessible.

Dutch De voornaamste voorstellen in het Groenboek die gedaan worden, betreffen toegankelijkheid, bereikbaarheid , veiligheid, reisgemak en milieu. Dutch een ruime bereikbaarheid van de havens en een verbetering van de verbindingen met het achterland. Met jouw Engels zit het wellicht snor.

Dan kun je op jouw beurt een boodschap achterlaten. Dutch Digitale uitzendingen kunnen net zo goed bereikbaar zijn voor mensen met een sensorische handicap als voor het grote publiek.

  • Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "bereikbaar" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Dutch We moeten het beste wat we te bieden hebben voor onze kinderen bereikbaar maken. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Wees beleefd als je mensen om informatie vraagt. We must provide all citizens with access to this new information society. Dan ga je aan de slag. Easy accessibility of ports and better communications with the hinterland.

We must provide all citizens with access to this new information society.

"bereikbaar" in het Engels

We are looking forward to your support, and the support of United States Congress, to accomplish it. Dan klinkt je openingszinnetje als volgt:. Bel jij iemand en is die persoon niet bereikbaar?

Dutch Betere geografische bereikbaarheid en betrouwbaarheid moeten de factoren zijn waarvoor het bedrijfsleven moet kiezen en daarin moeten ze willen investeren. EN niet bereikbaar vertalen in het engels. We must provide all citizens with access to this new information society.

Dutch Dit geldt in het bijzonder voor de zuidelijke as, die Parijs in drieneenhalf uur bereikbaar moet maken vanuit Milaan. Dutch Ik weet dat velen van jullie denken: "Ik wil niet elk moment bereikbaar zijn. Can I take a message.

"bereikbaarheid" in het Engels

Meer bij bab. Could you tell me…? EN to achieve to reach to get.

  • Dutch bereiden bereidheid bereiding bereidingswijze bereidstellingsprovisie bereidvaardig bereidwillig bereidwilligheid bereik bereikbaar bereikbaarheid bereiken bereisd bereizen berekenaar berekenbaarheid berekend berekend op berekenen berekenend berekening Meer in het Duits- Nederlands woordenboek.
  • Access also needs to be given to the television cameras, so that we reach the public at large.
  • I should like to point out that Munich is situated in the heart of Europe and is also very accessible.
  • Dutch In Spanje is de landelijke hotline bijvoorbeeld bereikbaar via een hyperlink op de homepage van Terra, het grootste webportaal van Spanje.

Laten we contact houden. Easy accessibility of ports and better communications with the hinterland. Waarom doe niet bereikbaar vertalen in het engels het niet allebei. Vragen om iets te doen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen?

Wees beleefd als je mensen om informatie vraagt. Het telefoongesprek afsluiten. Access also needs to be given to the television cameras, so that we reach the public at large. Bij het begin van het telefoongesprek leg landgoed de groote scheere te koop het best even uit waarom je belt.

Bereikbaar

Dutch De activiteiten van OLAF kon ik niet verifiëren, omdat de directeur voor mij niet bereikbaar was. If we can achieve this, then we will have globalised an important environmental principle. Dutch een ruime bereikbaarheid van de havens en een verbetering van de verbindingen met het achterland.

Dit kan als volgt:. Je browser is verouderd. They are in a minority and will never be able to achieve their aims through violence! I should like to point out that Munich is situated in the heart of Europe and is also very accessible.