Restaurant de kas amsterdam tripadvisor

Geplaatst op: 13.01.2021

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman. Dutch Keukens: Indiaas.

Datum van bezoek: juli Beoordelingen filteren. Service was top, eerst in een bijzaaltje een lekkere amuse gehad en daarna begeleid naar onze tafel. Duits De Kas, Amsterdam. Ook willen we jullie bedanken voor het complimenteren van zowel het koksteam als de bedieningsbrigade.

Beste T P, bedankt voor de review!

Hebreeuws 4. Ook willen we restaurant de kas amsterdam tripadvisor bedanken voor het complimenteren van de staff. Lijst wordt bijgewerkt Ook geen instructie hoe je bepaalde gerechten het beste op kon warmen Seizoensgebonden groente. Wel ver van te voren reserveren. Beoordeeld op 15 juli via mobiele applicatie Ongelofelijk en onveranderd topniveau.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Waardering van reizigers. Engels 1.
  • Terrible 0.
  • Own or manage this property?

Keukens: Italiaans Noord-Italiaans. Spaans Own or manage this property? Heerlijk gegeten voor lunch. Serveert dit restaurant gerechten uit Romagna? Beste Dushi, bedankt voor de review!

  • The Cottage. Keukens: Italiaans , Vis en zeevruchten , Mediterraan , Siciliaans.
  • De anderhalve meter werd goed nageleefd en we moesten onze gegevens aan tafel

De anderhalve meter werd goed nageleefd en we moesten onze gegevens aan tafel. De Kas Geclaimd. We zijn erg blij dat restaurant de kas amsterdam tripadvisor genoten hebben van de lunch bij Restaurant De Kas. Beoordeeld op 29 juli Onvergetelijke avond. Keukens: InternationaalEetcaf, is belangrijk, die Matt nog kent van vroeger wijzen alle sporen in de richting van een man met een strafblad en minstens ппn moord op zijn geweten: Matt Hunter.

Waardering van reizigers. Keukens: Italiaans. Maar het spijt ons om te lezen dat jullie lang hebben moeten wachten voor dat er iemand aan tafel kwam. Keukens: Internationaal , Fusion , Europees.

Will certainly visit again. Een echte aanrader. Ringdijk 23 AB. Tijd van het jaar. Italiaans Vluchten Restaurants Dingen om te doen. Schrijf een beoordeling.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Meer beoordelingen bekijken. Stoop Eten en Drinken. Mooi opgemaakt en aprte smaken. Had misschien meer vlees verwacht. Zo waanzinnig lekker.

Spaans Spent 4 hours here yesterday Genoten van het geweldige menu. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Will certainly visit again. Datum van bezoek: augustus Best nearby attractions See all.

Ratings and reviews

Kees B. De Kas Geclaimd. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Keukens: Italiaans Noord-Italiaans. Ook willen we jullie bedanken voor het compliment over de bediening, we proberen de aller beste service te geven. Is this a fast food place.