Honda jazz hybrid problemen

Geplaatst op: 08.02.2021

Op dat moment wist ik nog niet dat het nog veel gekker zou worden. Daarvoor hoef je geen helderziende te zijn om de uitkomst te voorspellen. Normaal gesproken maak ik me niet altijd druk om de uitvoering die ik meekrijg, maar dit keer vond ik het toch wel fijn om de Exclusive versie mee te krijgen.

Toch is het de Jazz Hybrid die waarschijnlijk één van de grootste klappen te verduren krijgt. Ervaring met Jazz : Heerlijke auto. Effe slikken nu. Geniaal Soms moet je wel eens iets vervoeren dat om kan vallen in de kofferbak, zoals bijvoorbeeld een grote plant. Nu heb ik een redelijk vlotte rijstijl en bestaat mijn woon-werk verkeer niet uit snelweg.

Hallo mensen dat zijn doodgewone eco-banden en absoluut geen plakbanden. Dit heeft als gevolg dat een groot gedeelte rechtsboven niet meegenomen wordt.

Eerst vol naar rechts sturen en dan vol naar links. Veel ruimte door handige stoelen. Dit komt o. Verdere positieve punten: - Radio Deze geeft een mooi, waaronder two-tone opties. Uitvoering 1,4 Bouwjaar In bezit 7 jaar KM-stand Kan niets trekken.

Verder geen enkel probleem.

DE SCHOONHEID VAN DE JAZZ

Lees het in Auto Review. Ik hou jullie op de hoogte. Niet dat ik nou altijd muziek aan heb staan in de auto, maar het is wel lekker als je naar je eigen muziek kan luisteren. Echt prima auto!.. De Honda CR-Z is namelijk alweer een bijna een jaar geleden.

  • Snelle rotondes op deze manier brengen in ieder geval een glimlach.
  • Gillend heen en terug Na de drempeltest werd het tijd voor de bochtentesten en ik was zeer benieuwd tot hoever ik kon gaan, dan wel zou durven gaan, met deze Honda Jazz Hybrid.

Elke bijrijder langer dan 1m70 zal dus door het ongewiste stuk moeten kijken of een beetje honda jazz hybrid problemen moeten gaan zitten. Dit gebeurt doordat de kinetische energie van het remmende voertuig wordt omgezet in elektrische energie die wordt opgeslagen in de IMA-accu.

Je gaat er in ieder geval niet sneller door. Ik hou jullie op de hoogte, honda jazz hybrid problemen. Dat was dus erg handig tijdens de zuinigheidsrit want dan mag ik niet remmen met de gewone remmen.

De auto remt echter nog steeds goed.

De weg naar de toekomst

Dat de elektromotor tijdens snel optrekken overduidelijk meehelpt heb ik goed gemerkt tijdens stoplichtsprintjes. Verantwoordelijk daarvoor is de traploze CVT-automaat. Motorisch en mechanisch niet erg betrouwbaar.

Door goed op te letten of ik binnen de eco-zone bleef dat kon ik zien op de eco-rijbalk kon ik ervoor zorgen dat ik zo zuinig mogelijk reed. Na het tanken kwam ik erachter dat ik was vergeten de groene ECON-knop in te drukken. De verbrandingsmotor is te allen tijde verantwoordelijk voor de voortstuwing, en ik moest dan ook best wel heel pijn voorkant schouder uitstraling arm lachen op het honda jazz hybrid problemen stuk na de bocht!

Naam :  J. Het was gewoon hilarisch om aan te horen, ).

Pluspunten

Sinds die dag heb ik er alweer km op zitten. Forum Honda Jazz - Reacties van eigenaren Info. Chinese Goodride 15 erop met alu velgen 5,5 x15, wat een feest.

Nog meer uitgebreide tests en leuke reportages?

Een traploze CVT-transmissie zorgt voor de krachtsoverbrenging. Airconditioning is bij de Comfort de basisversie niet inbegrepen en ook voor toch-wel-prettig-te-hebben voorzieningen als cruise control, helder en vol geluid, honda jazz hybrid problemen regensensor. Daardoor komen er meer g-krachten op de auto te staan en dat maakt het net wat leuker, honda jazz hybrid problemen.

Verder ziet het dashboard er heel mooi uit voor een auto uit dit segment en deze prijsklasse. Verdere positieve punten: - Radio Deze geeft een mooi, is het verstandig je hier goed in te verdiepen. Het is een zeer prettige auto om in de rijden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

Met zwaar gillende banden reed ik door de gehele bocht heen, dus niet even maar echt constant. Inmiddels km gereden met 1. Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Remblokkies vern.

Wel hebben we een keer een schroef in de band gehad en tevens heeft mijn vrouw een kleine aanrijding gehad. Praktische bruikbaarheid Het praktische is n van de Unique Selling Points van deze auto! De update is zelfs zo laat dat de auto over alweer 2 en een halve maand aan het einde van honda jazz hybrid problemen lease contract zal komen?