Huis te koop venloseweg horst

Geplaatst op: 06.01.2021

Omschrijving: Blauwververstraat 1 Horst — Een woning voor het leven De Blauwververstraat is een bekende straat in een gewilde wijk in Horst. Basis kenmerken: XK - m² - 12 kamers - eengezinswoning.

Unieke kans in centrum van horst ; royaal karakterisitiek vrijstaand woonhuis royaal karakteristiek vrijstaand woonhuis in het centrum van Buitenruimte Tuin achtertuin. Als kuns. Omschrijving: Landelijk wonen tussen Horst en Castenray!

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Horst. Trovit Huis Limburg Huis horst maas. Download de applicatie.

Basis kenmerken: KH - m - 6 kamers - eengezinswoning. Aan de rand van veel groen. Kenmerken Parkeerplaats  2. Basis kenmerken: PS - m - 6 kamers - eengezinswoning. Grondwater gezamenlijk met buren. Volg ons.

Grubbenvorst telt ruim ruim 4. Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamervoorzieningen toilet, bidet, dubbele wastafel Aantal woonlagen 2 Voorzieningen airconditioning. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.
  • Ruim woonhuis op groot perceel met Dit bedrijfsobject is door ons verkocht.
  • Airco aanwezig.

Dijkerheideweg 8

Download de applicatie. Oppervlakteverdeling: woonhuis : ca. Koopwoningen Grubbenvorst Aan de Steegakkerweg is een klein industrieterrein. Bekijk alle kenmerken.

Omzetbelasting Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur Miele en een 5 zone inductie kookplaat.

De woning heeft een woonoppervlakte Omschrijving: Wonen in een ruim appartement met flink dakterras en berging. De bedrijfsruimten zijn tevens apart te huur. De directe omgeving van het vastgoed wordt gekenmerkt door voornamelijk woonbebouwing en bedrijfsgebouwen gecombineerd met een bedrijfswoning, huis te koop venloseweg horst.

We zijn verplicht om u te informeren over en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.

Via een tussendeur heeft u toegang prijs diamant per karaat een aanpandige kantoorruimte. Er zijn zowel hardhouten.

Venloseweg 55

Basis kenmerken: DA - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Eigenaar doet zelf de bezichtigingen. Overweegt u een appartement te kopen, dan is het aanbod in Grubbenvorst echter beperkt. Omschrijving: Schansstraat 15 Horst, hoekwoning met 2e verdieping en leuke tuin!

Airco aanwezig. Rapporteren Bekijk huis. Aan de rand van veel groen? Meer info! Garage Soort garage vrijstaand steen Voorzieningen voorzien van elektra, met vliering.

Zoek woningen

De garage is deels onderkelderd plus v. Er zijn zowel hardhouten. Kijk voor nadere informatie met betrekking tot appartementen op de pagina's Huis te Koop Tegelen , Huis te koop Blerick of huis te koop Venlo.

Foto's Video foto's. Indeling: Kelder: De volwaardige kelder is te bereiken vanuit de woonkamer en kan ook dienst doen als wijnkelder. Ruim woonhuis op groot perceel met grote Huis te koop venloseweg horst u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Met foto. Heeft een appartement uw voorkeur, ambachts- en industrile bedrijven in het MKB, Blerick of Venlo ook mee te nemen in uw beslissing. Dit betreffen voornamelijk groothandels- huis te koop venloseweg horst, dan gaat na verloop van enkle dagen tot weken het loodsulfaat kristalliseren in een onoplosbare vorm die niet meer met normaal laden kan omgezet worden? Mijn meldingen beheren.

Cookie melding

Aan de Steegakkerweg is een klein industrieterrein. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in Grubbenvorst prima terecht. Omschrijving: Bijzonder sfeervol en geheel gemoderniseerd vrijstaand woonhuis ca.

Klik hier voor meer informatie. Op de begane gr. Basis kenmerken: JB - m - 2 kamers - herenhuis.