Kan geen mail ontvangen windows live mail

Geplaatst op: 13.01.2021

Betreft het een van de andere e-mailprogramma's of stapt u over op online beheer met webmail zoals www. Om alsnog efficiënt te werk te kunnen gaan en het door jou ervaren probleem duidelijk te kunnen vaststellen wil ik je vragen naar het zojuist gecreëerde privégesprek te navigeren zie rechtsboven in beeld het kopje Berichten en ons enkele screenshots toe te sturen.

Vanaf 10 januari stopt de ondersteuning van Windows Live Mail en is deze niet meer te downloaden vanaf de website van Microsoft.

Als ik ga kijken naar de contactgegevens dan zie ik een ander e-mailadres terug dan je Telfort adres. Mocht dit het probleem niet oplossen, neem dan gerust weer contact met ons op. Ik wil u aanraden het account te verwijderen en opnieuw toe te voegen aan Windows Live Mail om het probleem proberen op te lossen, volg hiervoor de onderstaande stappen:.

Verder is het probleem hetzelfde; hij ontvangt wel gewoon alle mails maar krijgt bij de inhoud de volgende foutmelding: Het bericht kan niet worden weergegeven Windows Live Mail heeft een onverwacht probleem ontdekt bij het weergeven van dit bericht.

Gelukkig heeft de redactie uw vraag al kunnen beantwoorden.

Daar staat nu de melding : Het bericht kan niet worden weergegeven. Na het volgen van deze stappen kun je vanuit Windows Live Mail je e-mails ontvangen en kan geen mail ontvangen windows live mail. Mocht u toch liever een Outlook Express idee hebben kunt u Mozilla Thunderbird proberen, molecaten park utrechtse heuvelrug gaat daar ook automatisch volgens mij.

Telkens komt het bericht op mijn scherm "een onbekende fout is opgetreden'. Klik hierna op "volgende". De groeten De regge jackie.

  • Hallo Peter, Bedankt voor je reactie. Live support via telefoon en chat.
  • Let wel op: het is verstandig eerst de reeds aanwezige komma's te vervangen door een ander teken omdat ze anders als scheidingsteken tussen variabelen worden gezien!

Hoi Han Peter, welkom op het forum. TIP: Op de website staat uitgebreid beschreven hoe het verplaatsen van de persoonlijke bestanden naar een aparte datapartitie in zijn werk gaat en welke problemen zich daarbij voor kunnen doen.

Geachte heer of Mevrouw Mag ik vragen? Deze thread is vergrendeld. Het gaat om een ziggomail emailadres, en alle inhoud is op de online inbox site van ziggo gewoon leesbaar.

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet. Volg Ons.
  • Geef voor de uitgaande e-mail het serveradres smtp-mail.

Bedankt Vdaal91 voor uw snelle reactie. Mijn mailadres is Dit bestand kan niet worden epub bestand downloaden gratis Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Help mij mijn e-mailgegevens te vinden. Is het aan het gebruikersaccount gekoppelde Microsoft-account in Windows Live Mail aangemeld via tabblad Start op het lint, na herijking, kan geen mail ontvangen windows live mail, Chrome installs Adobe Flash Player in the background or the first time that a user encounters Flash content.

Alleen mijn zelf gemaakte mappen met mails op mijn Mac kan ik niet op mijn iPhone.

Vrageninfo

De versleepte berichten worden direct gesynchroniseerd met de online opslag van het IMAP-account dit kan enige tijd in beslag nemen. Mail in Windows 10 ondersteunt Gmail. Dit probleem heeft zich nooit eerder voor gedaan en is pas vanaf vorige week ontstaan.

Volgens mij is het zelfs mogelijk om alle gegevens te importeren in uw nieuwe mailapplicatie. Zodra er geen foutmeldingen verschijnen en onderstaand scherm verdwijnt zal je in de linkerkolom je nieuw ingestelde mailaccount zien.

Lijkt geen oorzaak. Versturen, selecteer bij Verifiren met de optie Niet-versleutelde tekst en geef als gebruikersnaam het e-mailadres op. Activeer de optie Vereist een beveiligde verbinding SSL als encryptiemethode, ontvangen en het lezen van je e-mails doe je nu in Windows Live Mail.

Stap 1: inloggen

Houd er rekening mee dat als u een niet-Microsoft account gebruikt, zoals gmail. Sinds 1 week kan ik nog steeds mails verzenden en ontvangen. Lees meer. Door de bewaartijd op de server tot een paar weken te beperken, wordt voorkomen dat de mailbox volloopt waardoor er geen e-mail meer kan worden ontvangen.

E-mailadres: uw volledige e-mailadres.

Wordt overgestapt op het e-mailprogramma Outlook of Thunderbird dan is MailStore de aangewezen tool zie verderop! Onlangs een soort gelijke foutmelding binnen windows live mail? Kunt u in uw mailprogramma controleren of u bij de 'uitgaande mailserver' smtp. Functioneel Met deze cookies verzamelen we informatie over het gebruik van onze website en het delen van berichten op social media. Daar staat nu de melding : Het bericht kan niet worden weergegeven, kan geen mail ontvangen windows live mail.

Laat mij eens een bericht. Raadpleeg hiervoor deze pagina hoe u dat kunt uitvoeren:.

PC Hulplijn helpt!

Verder is het probleem hetzelfde; hij ontvangt wel gewoon alle mails maar krijgt bij de inhoud de volgende foutmelding:. Sluit Windows Live Mail af, klik met rechts op het programma-icoontje van Resource Hacker en kies Als administrator uitvoeren. Met  TeamViewer  voeren wij de installatie tegen een vast tarief voor je uit.

Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd. Ik zie dat u Windows 10 gebruikt, welk e-mailprogramma je hebt en welke foutmelding je te zien krijgt. Geef aan welke instellingen je gebruikt, u kunt overstappen naar Windows Mail die ingebakken zit in Windows zelf.