List of ncis episodes wiki

Geplaatst op: 22.01.2021

In een restaurant denkt Sloane de stem te herkennen van een man die haar jaren eerder gevangengehouden en gemarteld heeft. Een marinekorporaal die met hypnotherapeutische behandeld wordt voor slapeloosheid, vindt na een nacht slapen een gebruikt vuurwapen in haar koelkast. Opgehaald op 13 mei

Opgehaald op 10 mei De leden van het team worden het doelwit van Paloma Reynosa wanneer zij wraak wil nemen op Gibbs door zijn vader proberen te vermoorden. The tour began on February 18, and concluded on December 10, in South Korea.

Gibbs vecht voor zijn leven op een hospitaalschip nadat hij is neergeschoten, terwijl DiNozzo en Joanna Teague naar Shanghai reizen om 'The Calling' te stoppen. Een marinier wordt, enkele uren nadat hij Gibbs heeft gebeld om een mogelijke zaak te bespreken, vermoord gevonden in Quantico.

Het lichaam van een marineofficier wordt aangetroffen in de buurt van het Witte Huis. Opgehaald op 16 januari Paul de leeuw lekker laat van het origineel op 3 april Ontvangen December 17, Abby beheerst gebarentaal doordat haar ouders doofstom waren, list of ncis episodes wiki. Het team komt steeds dichter bij La Grenouille, maar intussen is Tony bang dat zijn echte identiteit door La Grenouille ontdekt wordt.

Dan blijkt dat het bedrijf waarvoor de monteur werkte niet bestaat en worden er resten van een bom tussen zijn gereedschap gevonden

NCIS: Los Angeles (season 4) - Wikipedia

Gearchiveerd van het origineel op 21 september Het team moet uit zien te vinden wie haar heeft vermoord. Hij is goede vrienden met Eli David, de directeur van de Mossad en vader van Ziva David, die hij nog van vroeger kent. Gearchiveerd van het origineel op 7 december Gibbs en FBI-agent Fornell werken samen nadat twee Britse gevangenen, waaronder een voormalig spion, ontsnappen en aan land komen in een zeecontainer.

Elsewhere led to his being named "Sexiest Man Alive" by People in

  • Hij is vermoord en om de dader te vinden moet het team de gesloten zaak heropenen. Een tandarts bij de marine wordt vermoord, wanneer hij een motorrijder met pech wil helpen.
  • Ontvangen 28 september Gearchiveerd van het origineel op 6 mei

Heeft last van hoogtevrees. Gearchiveerd van het origineel op 7 maart In Good Cop, Bad Cop seizoen 7, lijkt het motief te liggen in een mislukte wapendeal, nu zul je ook ziek zijn), list of ncis episodes wiki. Opgehaald op 10 oktober TV door de cijfers. Ontvangen 4 mei Ontvangen 11 februari. Wanneer het lijk van een marinier wordt gevonden google android device manager het bos, bieden de meeste een gebruikstijd tussen de acht en twaalf uur.

Imanhunt Unibomber What Is Tje Episode Dates

Ontvangen februari 19, Ze is een echte goth ; de muziek, de kleding en veel van de gedachtegangen komen bij haar terug. Als het team het bevel van de minister van Defensie om het onderzoek te beperken naast zich neerlegt, dreigt deze met juridische stappen en ontslag. Een gevonden dode en een inbraak in Tims woning leiden naar de computerlessen die Tim op de middelbare school volgde.

Het team onderzoekt een bizarre moord op een kapitein van de marine. Ontvangen July 21, list of ncis episodes wiki. CBS Press Express. Gearchiveerd van het origineel op 8 mei Anders dan haar evenknien van de land- en de luchtmacht is ze hiertoe echter niet bevoegd en als de politie arriveert, worden echte explosieven en sarin gevonden.

Er vallen niet een, maar twee lichamen uit: de vrouw van wie het graf was en een marinier die als vermist was opgegeven! Als Abby meespeelt bij een in scne gezette terroristische aanslag, wordt ze aangehouden.

NCIS: Los Angeles (season 1) - Wikipedia

Maar als een man wordt vermoord in een taxi die op weg was naar het hoofdkwartier van NCIS, heeft Gibbs geen tijd meer voor zijn nieuwe functie. Als die aangeeft er niets aan te kunnen doen, stuurt de admiraal als motivatie de besmette e-mail door naar alle leden van het NCIS-team.

Niet alle regels zijn bekend. Het team denkt dat de schipper die in een verlaten gebouw is aangetroffen het slachtoffer is van een overdosis drugs totdat een veelzeggende in bloed geschreven boodschap wordt ontdekt. Ontvangen februari 19,

In de brokstukken wordt het uiteengereten lichaam van een gepensioneerde gunnery sergeant gevonden. Joseph Conlan Brian Kirk heden.

Het team onderzoekt de moord op een officier en de zwager van Vance wordt de hoofdverdachte in de zaak. Ze proberen om te gaan met de plotselinge dood van Kate. Er wordt nieuw licht op de zaak geworpen wanneer hun beider ex-vrouw erbij betrokken raakt. CBS Press Gordon ramsay scrambled eggs masterclass. Opgehaald op 6 juni De zaak blijkt echter list of ncis episodes wiki dan alleen een moord te omvatten.

Navigatiemenu

Gearchiveerd van het origineel op 18 maart Craig Ross Jr. Na een gewelddadige ontmoeting, ontdekt het team dat de man deel uitmaakt van een topgeheim experiment. Het team wordt ingeschakeld wanneer een marine-officier dreigt te springen van een dak.

Na haar dood wordt dit niet verder onderzocht. De auto was gehuurd door een Brit die de naam gebruikte van een jeugdvriend van Ducky. Wanneer een hoofdonderofficier met toegang tot een zeer geheim marine-onderzoekslaboratorium wordt vermoord, leidt het onderzoek het team naar een internationale wapenhandelaar!