Nieuwe telefoon gegevens overzetten iphone

Geplaatst op: 21.01.2021

Wacht totdat er een animatie verschijnt op de nieuwe iPhone en volg het stappenplan. Contact met de klantenservice In het buitenland Alles over nummerbehoud Doe de netwerkcheck. Het liefst zet je alle data in één keer over van je oude naar je nieuwe telefoon.

Zodra je de kopie gemaakt hebt, start je de nieuwe iPhone op en doorloop je het installatieproces. Would you rather see it in English? Na bovenstaande stappen te hebben doorlopen, kun je de iPhone aanzetten en inschakelen. Ik zorg dat ik verbonden blijf met wifi. Wesley Fabry 31 december om Gegevens worden alleen overgezet als je een iCloud-reservekopie hebt gemaakt of via een computer beveiligd.

Lees hier onze retourvoorwaarden

Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag, nieuwe telefoon gegevens overzetten iphone. Zo kun je verlengen Alles over je rekening Je abonnement wijzigen Een abonnement opzeggen. Ik wil die gegevens overzetten op mijn iPhone X met iOS Zodra je de kopie gemaakt hebt, start je de nieuwe iPhone op en doorloop je het installatieproces? Als je een Mac- of Windows-pc hebt, werkt het overzetten iets anders. Zo kun je met een nieuwe telefoon gegevens overzetten iphone hart onze producten proberen.

Het liefst zet je alle data in n keer over van je oude naar je nieuwe telefoon.

  • Inclusief watchwoorden? Hier zijn drie manieren voor: via Quick Start, iCloud en iTunes.
  • Volg daarna de stappen op het scherm om de installatie te voltooien.

Gegevens draadloos overzetten naar nieuwe iPhone

Dit staat standaard op iMac of MacBook. Heel graag hulp hiervoor want op dit moment komt niemand met een plausibele oplossing. Nu maakt WhatsApp een iCloud-back-up. Of ben je niet tevreden binnen 14 dagen? Mijn nieuwe iPhone wil ik zo snel mogelijk gebruiken. Samsung heeft het voor Android-gebruikers erg makkelijk gemaakt met de  Samsung Smart Switch app.

  • De snelste en meest gemakkelijke manier is om een directe datatransfer tussen de twee iPhones te doen. Dat kan op bovenstaande manier.
  • Heb je geen oude iPhone in de buurt, dan kun je ook op een andere manier iCloud gebruiken voor het overzetten van gegevens.

Volg daarna onderstaande stappen. Anders kun je dit ook zelf doen door op de knop Maak nu reservekopie te drukken. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Nieuwe telefoon gegevens overzetten iphone leggen per besturingssysteem Android of iOS uit hoe je je gegevens van je oude telefoon overzet. Meer informatie In dit scherm klik ik op Zet terug via Mac of pc en Volgende.

Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers!

Apps overzetten van iPhone naar iPhone

Over ons Contact Adverteren. Volg hierna de overige stappen om je nieuwe iPhone verder in te stellen. Geld terug!

Zorg hiervoor dat beide telefoons online zijn tijdens de overdracht. De iCloud reservekopie overzetten naar de nieuwe iPhone. Gegevens overzetten van iPhone naar iPhone via iCloud. Een iCloud reservekopie maken. Klik dan hier om in te loggen. Lees verder na de advertentie.

Zo werkt het

Je kunt bijvoorbeeld de simkaart overzetten, simpelweg door hem uit je oude iPhone te halen en hem in je nieuwe toestel te stoppen. Echter kun je er nu ook voor kiezen om geen iCloud reservekopie terug te zetten, maar direct één op één kopie uitvoeren. Wel moet ik eerst nog even de gegevens van mijn oude iPhone naar de nieuwe overzetten.

Ga op je oude iPhone naar Instellingennieuwe telefoon gegevens overzetten iphone, klik op je naam en daarna op iCloud! Het overzetten kan een aantal minuten duren, klik op mijn naam en vervolgens iCloud en iCloud-reservekopie. Voer dan het wachtwoord in wanneer daarom gevraagd wordt. Er zijn drie verschillende manieren om dit te doen, die afhankelijk van jouw situatie handiger of onhandiger zijn.

Ik ga naar Instellingenafhankelijk van hoeveel gegevens er overgezet moeten utrecht naar amsterdam bus. Stuur producten naar e-mail: Verzend. Om te zorgen dat Kieskeurig. Hierdoor verschijnt er een venster in beeld.

Meer met je mobiel

Tweedehands met de service van nieuw! Nu de back-up is gemaakt, kun je de gegevens van je telefoon overzetten naar je nieuwe iPhone. Apple iPhone.

Heb je al een iPhone en is je nieuwe telefoon ook een iPhone. Over appletips. Nu gaan we WhatsApp overzetten. Door op Maak nu reservekopie te drukken, slaat de iPhone jouw gegevens op in de online, al het vlees.