Sauna de beemster contact

Geplaatst op: 12.01.2021

Mark 15 februari Alles mooi afgewerkt en schoon. Ben meerdere malen bij sauna Fort Resort Beemster geweest en is elke keer weer een feest.

Bent u zwanger en niet eerder in een sauna geweest? Hoe kan er in deze oude bunker een sauna zitten. Tom 7 april Erg rustgevende sfeer en professioneel personeel. Monique 18 augustus Na een uurtje werd het drukker en drukker, tot het moment dat het in iedere willekeurige sauna zoeken naar een plekje was.

Mooi en schoon maar erg druk. Engels Over werkelijk alles was nagedacht, vriendelijk personeel. Super leuke en mooie wellness Door het zoutbad kan ik er weer even tegen zonder eczeem, sauna de beemster contact.

Wat een heerlijke dag was dat. Kortom een aanrader.

Het kindje is dan nog volop in de ontwikkeling en de hoge temperatuur kan schadelijk zijn. Is reserveren verplicht? Geweldig welnessresort.
  • Absoluut een mooie sauna, maar daar is dan ook alles mee gezegd.
  • Overige cadeaubonnen kunnen wij helaas niet meer accepteren. De combinatie van de historische elementen, het ingenieuze ontwerp, de prachtige omgeving van de Beemsterpolder en een overdaad aan wellness maken uw bezoek tot een ware en onvergetelijke belevenis!

Informatie over Fort Resort Beemster B.V. in Zuidoostbeemster

Natasja 9 juni En die kamers zijn super! Meerdere keren werden er verkeerde bestellingen gebracht. Het was een heerlijke relaxede dag! Marijke 20 augustus Bij eerder bezoek was dit overigens niet zo!

Bij mooi weer kan je ook heerlijk op het nieuwe strandje liggen zonnen!. Het lijkt mij ook helder dat er niemand van het bedrijf af en toe eens in zijn sauna de beemster contact rondloopt daar.

Marc 9 juni Wij komen hier zeker terug!. Wij wilde hier op een mooie zonnige dag naartoe, we dachten augustus moet goed komen. Kortom: we komen snel nog eens terug.

Een fijne werkplek waar je met idee├źn kunt komen.

Beoordeeld op 13 februari Lekker eten tussen de saunagangen door. Erg genoten van deze ruime niet te grote sauna. Russisch 1.

Mevrouw 7 april Ook de kamers om te slapen zijn fantastisch, sauna de beemster contact. Een heerlijke wellness gelegen in de prachtige Beemster. Personeel vriendelijk en het eten is echt voortreffelijk.

Het eten was bij ons heel erg tegengevallen en tevens was de services slecht en ook niet vriendelijk! Een beperkte kaart is meestal geen nadeel.

Onze bezoekers over Fort Resort Beemster B.V. in Zuidoostbeemster

Meer talen. De maaltijdsalades in het restaurant zijn echt heerlijk en er werkt vriendelijk personeel! Hoop middels dit schrijven een punt ter verbetering aan te brengen in het menu van het wellness restaurant. Heerlijk eten hebben ze ook met etenswaren uit de streek!

Jammer mooie locatie maar onderhoud loopt zwaar achter. KA 5 juli Wat een heerlijke sauna sauna de beemster contact dit. Zowel het eten als de Spa zelf zijn erg duur, omdat het voor kinderen ook goed is, ik had gezocht naar een kortingsbon. Ja en ze hebben een familie ochtend waarbij kinderen mee mogen courgette spaghetti met gehaktsaus wel met zwemdiploma, sauna de beemster contact, wat ik ook belangrijk vind bij saunabezoek.

Voor ieder wat wils en schoon en mooi. Is reserveren verplicht. Ook goede menukaart, gn andere activiteiten zoals reacties.

Meer informatie

Prachtig beeld bij aankomst dat het fort jaar oud er nog staat en dat de gehele welnessomgeving er bij aangepast is. Sanne 25 juli Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen. Eigenlijk alle slechtste die ik ooit gemaakt heb. Ik heb genoten van een dag in deze sauna.