The harbour club amsterdam oost amsterdam netherlands

Geplaatst op: 21.01.2021

Alles weergeven. De fantastische gerechten worden met liefde en passie bereid, nieuwe ingrediënten worden gecombineerd en producten worden zo eerlijk en puur mogelijk ingekocht. Wij hebben helaas een slechte ervaring gehad wat erg jammer was.

Het restaurant is stijlvol en chique ingericht, de sfeer is sprankelend en het eten is voortreffelijk. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Vorige Volgende 1 2 3. Geen probleem, wij kunnen de ruimtes op allerlei creatieve manieren indelen. Datum van bezoek: augustus Vervolgens werd het restaurantweek menu op tafel gezet door de hostess zonder nadere uitleg. Kledingvoorschrift The Harbour Club We verzoeken gasten geen sportkleding, strandkleding, slippers, petten of trainers te dragen smart fashion trainers zijn mogelijk toegestaan.

Je zou verwachten dat Restaurant aanmelden. De supervisor zag dit en beloofde ons dat het dessert snel zou komen en dat hij de drankjes van de rekening af zou halen. Gelnagels is felle kleurtjes bij personeel, the harbour club amsterdam oost amsterdam netherlands. Restaurant Kronenburg Frans, Nederlands. Ik zou hier nooit eten voor de volle prijs, dat is het zeker niet waard voor de service die je toch niet krijgt? Geweldige shared dining proeverij van 9-gerechten!

Alle talen.
  • Apostrof Frans, Mediterraan. Schrijf een beoordeling.
  • Populaire steden Bekijk de beste restaurant deals.

Andere interessante restaurants

Niet echt gezellig. De bestelde wijn een Enate Chardonnay uit Somontano was erg lekker maar niet op temperatuur wat ik vreemd vind voor zo'n grote zaak. Winter Concerts! Met 4 personen op zo wat 2 meter van elkaar moeten zitten zie je nergens Bij het opnemen van de drank werd al een cocktail vergeten. Mijn reserveringen.

Frans Zit buiten op een uitgestrekt terras, geniet van het uitzicht op het water reizen door nieuw zeeland tips maak een keuze uit n van de vele cocktails. Gelnagels is felle kleurtjes bij personeel. De bestelde wijn een Enate Chardonnay uit Somontano was erg lekker maar niet op temperatuur wat ik the harbour club amsterdam oost amsterdam netherlands vind voor zo'n grote zaak.

Beoordeeld op 2 oktober Wel 60 euro aan reserveringskosten rekenen, Internationaal. Foto's van FinancialFoodie .

Neem contact op met The Harbour Club Amsterdam Oost

Geen probleem, wij kunnen de ruimtes op allerlei creatieve manieren indelen. Gemiddeld Gisteravond waren we gezellig een avond uit bij the harbour club in Amsterdam Oost! Beoordelingen

Chinees traditioneel 2. Meer talen. Verzenden Annuleren. Frans. Bij terugkomst lag ons dessert al op tafel.

Menukaart van The Harbour Club - Amsterdam Oost

Wij hebben helaas een slechte ervaring gehad wat erg jammer was. Bezoek ook onze andere restaurants The Harbour Club Rotterdam. The Harbour Club Den Haag. Het eten is hier meestal erg lekker en de zeebaars die ik had besteld was op zich goed, maar ook niet meer dan dat. Italiaans

  • Alle talen.
  • Noors 1.
  • Taal Nederlands.
  • Japans 1.

Wij hadden een tafel om 8 uur gereserveerd en kwamen netjes op tijd. Het speciale effect dat ze de shiny legs product review chocolade gieten over de koker was dus weg, the harbour club amsterdam oost amsterdam netherlands.

De supervisor zag dit en beloofde ons dat het dessert snel zou komen en dat hij de drankjes van de rekening af zou halen. Beoordeeld op 31 augustus Overgewaardeerd restaurant. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten.

Echter, moesten wij hier weer zelf om vragen bij de bediening? De oesters zijn krakend vers en ook de plateaus fruits de mer zijn ongevenaard. Alle steden. Bij het hoofdgerecht hadden wij vooraf frietjes bijbesteld die ook op het menu stonden.

Waarderingen en beoordelingen

Beoordeeld op 10 oktober Dramatisch. Tijd van het jaar. Meer informatie.

Winter Concerts. Foto's van Michelle.